General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Els pacients que acudeixen a la nostra clínica dental de Vilafranca cercant una reconstrucció dental amb compòsit, ho fan a causa d’un traumatisme o per un procés accelerat de desgast dental, per exemple degut al bruxisme.

A la imatge superior veiem el cas d’una reconstrucció estètica dental amb compòsit d’alta gamma a causa d’un fort traumatisme que una pacient va patir per una caiguda. El cop li va trencar les dues peces dentals centrals superiors.

Per què una reconstrucció dental amb compòsit?

El compòsit és un material d’última generació que ofereix uns resultats altament naturals, amb unes tonalitats que s’adapten a qualsevol mena de dents i amb uns resultats sorprenents per als pacients.

S’utilitza per reconstruir peces dentals malmeses per problemes com càries o endodòncies agressives i per dur a terme tractaments d’alta estètica dental com el cas del traumatisme al qual hem fet esment prèviament. També es fa servir per reparar esquerdes a l’esmalt i per aclarir l’aspecte d’algunes taques permanents que es fan a la superfície de la dent.

Com és una reconstrucció estètica dental?

Reconstrucció dental amb composite

El procediment és ràpid, senzill i indolor. Podríem diferenciar entre dos tipus de reconstruccions: les senzilles i les complexes.

  1. L’odontòleg prepara la superfície de la dent per aconseguir una adherència perfecta del compòsit.
  2. Es du a terme la reconstrucció de la peça.
  3. Finalment l’especialista ajustarà la mossegada de manera que ambdues mandíbules encaixin a la perfecció i no hi hagi interferències durant la parla, la masticació o la higiene (per exemple quan passem el fil dental).

En reconstruccions més complexes els passos són els mateixos, però és possible que a més hàgim de fabricar unes peces de ceràmica a mesura per garantir una reconstrucció de llarga durada tot i ser un cas complex.

El procediment es durà a terme còmodament a la clínica i no serà necessària l’hospitalització. Els resultats del tractament es veuran de manera immediata i, com ja hem esmentat prèviament, seran de llarga durada.

Té una peça trencada? Alguna taca que no marxa amb emblanquiment? Ha notat alguna esquerda o desgast a les dents? El bruxisme afecta l’estètica del seu somriure? Vingui a la clínica i pregunti sense cap compromís sobre la reconstrucció dental amb compòsit. Contacti’ns aquí i demani cita. Contacti aquí i demani cita >