General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Estètica i cosmètica dental

Estètica i cosmètica Dental

L’estètica dental és una part de l’odontologia que pretén embellir les dents. Una finalitat que en un principi és purament estètica, però que moltes vegades es combina amb una funció correctiva, per tractar de millorar la salut bucal.

Tenim un ventall de solucions estètiques perquè el seu somriure sigui el desitjat:

  • Fundes sense metall (zirconi, pro-cera, corona alumina in-ceram, carilles estètiques, restauracions estètiques).
  • Pròtesis implantològiques amb complements estètics (pilars angulats estètics, màscares de silicona) – “diamants” i pírcings dentals.

Redissenyem el seu somriure

A Salut Dental Penedès, els nostres especialistes analitzen cada cas i proposen solucions a mida per al seu somriure. Vegi alguns exemples d’abans i després en aquestes fotografies. Emblanquiments dentals clínics i domèstics

El color homogeni i clar de les dents esdevé una de les principals preocupacions de la gent pel que fa a estètica dental. La dentadura pot veure’s afectada per molts factors com el cafè, el tabac, la tosca i l’edat.

L’emblanquiment dental és un procediment clínic que aclareix el color d’una o diverses dents, aplicant-hi un agent químic i tractant de no alterar-ne l’estructura bàsica. Representa una opció molt eficient per solucionar un problema estètic i que, a més, procura per la salut de les seves dents.