General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Preventiva i conservadora

La finalitat de l’odontologia preventiva és evitar el desenvolupament de malalties bucodentals. Els programes preventius inclouen tractaments d’higiene dental i controls mèdics periòdics per part d’odontòlegs especialitzats. La prevenció és bàsica per mantenir una bona salut bucodental al llarg de tota la vida. Per a Salut Dental l’odontologia conservadora té com a objectiu tractar els problemes bucodentals evitant l’extracció de peces.

Preventiva

És l’estudi o la ciència que s’encarrega de l’estudi i coneixement del medi bucal i les seves implicacions microbiològiques i immunològiques en la prevenció de malalties.

Conservadora

L’odontologia conservadora consisteix en l’eliminació del teixit dentari afectat per la càries, i la restitució de la cavitat creada mitjançant materials odontològics que retornin a la peça dental la seva funció i estètica.

Endodòncia

És el tractament de conductes radiculars, això correspon a tota teràpia que és practicada en el complex dentinopulpar (és a dir, la polpa dentària i la seva dentina) d’una dent.

ATM (articulació temporomandibular)

L’articulació temporomandibular (ATM) es troba situada per davant de l’oïda. És l’articulació que més treballa del cos, ja que s’exercita mentre parlem, deglutim o masteguem.