General prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Ortodòncia infantil i adults

No hi ha cap técnica 100% millor que les altres. Els brackets metàl-lics, l’ortodòncia lingual i l’ortodòncia invisible, cadascuna de les tres tècniques resulta ideal en funció del pacient i de les seves necessitats especifiques.

Per poder prendre una decisió correcta, es important saber les avantatges i inconvenients de cadascuna d’elles, les característiques i els detalls de cada cas. Sensibilitat bucal, duració del tractament, pressupost, importància estètica.

  • Convencional i estètica (braquets)
  • Damond System
  • INVISALIGN
  1. Ortodoncia fixa: brackets metàl-lics.

El sistema tradicional de sempre, mitjançant brackets metàl-lics. Son sens dubte el sistema més potent i permeten corregir els casos més complicats.
Es un sistema fixe, és a dir que el pacient ha de conviure amb el brackets durant les 24 hores del dia i al principi pot generar roçaments o ferides i a més son poc estètics, tot i que en hi han de cerámica més estètics.

  1. Ortodoncia fixa: brackets estètics.

Es una técnica igual que l’ortodòncia tradicional que utilitza brackets que són transparents com els brackets de safir, el color del qual es dissimula amb el color de la dent.

  1. Ortodoncia lingual

L’ortodòncia lingual utilitza brackets fixes, però que és col.loquen a la cara interna de les dents, per la qual queden ocults des de l’exterior.

Es un sistema potent però en alguns casos molest i molt exigent a nivell d’higiene. El sistema tot i ser potent té normalment més durada que els brackets metàl.lics o estètics.

 
  1. Ortodoncia Invisible Invisalign

Invisalign® és un tècnica radicalment diferent i novedosa. Aquesta elimina els brackets fixes i els substitueix per unes fèrules o alineadors 100% transparents i extraïbles. Així el pacient pot possar i treure la fèrula quan li convingui. Per exemple, per menjar o per netejar-se les dents.