General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Implants

Els implants dentals han revolucionat l’odontologia dels últims quaranta anys, i han ajudat a millorar la qualitat de vida de moltes persones. Permeten crear les bases per substituir les dents originals i que les noves semblin, se sentin i funcionin com les dents naturals.

Les persones que han perdut dents poden menjar de tot gràcies als implants, i a més saben que mantenen l’aparença natural de la boca i preserven l’estètica facial i el perfil al voltant dels llavis.

Segons les necessitats, i sempre després d’un estudi molt acurat, es planifica la quantitat d’implants i les pròtesis sobre implants que es necessitaran.

Implants unitaris per substituir una peça o diversos implants per fer una arcada sencera o substituir diverses peces perdudes.

 Implant unitari. Substitució d’una única peça.

 Substitució de diverses peces mitjançant implants.

 Substitució de totes les dents d’una o de les dues arcades mitjançant una pròtesi fixa sobre implants.

Implants i dents en un dia (càrrega immediata)

Mitjançant aquesta tècnica, som capaços de confeccionar una pròtesi fixa sobre els implants en les primeres 12 hores de la col·locació d’aquests, ja sigui d’una sola peça, de diverses o de tota la boca.

Aquestes pròtesis estan fabricades amb material acrílic i sempre són pròtesis provisionals. Un cop transcorregut el període d’osteointegració, s’iniciarà el procés de confecció de la pròtesi definitiva.

El principal avantatge de la funció immediata és que ens proporciona una solució estètica i fixa durant el procés d’osteointegració dels implants, que habitualment és de 6 mesos en el maxil·lar superior i de 3 mesos en l’inferior.

Microimplants (indicats per a persones amb poc os, sobretot d’edat avançada, que volen donar estabilitat a la seva dentadura completa)

Els microimplants, a causa del seu diàmetre (d’1,8 a 2,4 mm), són molt indicats per a l’os atròfic, molt sovint sense la necessitat de cap empelt ossi. Una sola sessió pot ser suficient per estabilitzar a llarg termini la pròtesi, cosa que comporta un increment significatiu de la qualitat de vida del pacient.