General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

S’ha sentit alguna vegada incòmode amb les seves pròtesis dentals? Experimenta moviments o inestabilitat en menjar o parlar? Li incomoda l’ús d’adhesius? No es preocupi, a la nostra clínica dental a Vilafranca tenim la solució perfecta per a vostè: els microimplants.

Què són els microimplants dentals?

Els microimplants dentals són uns petits dispositius que ofereixen una fixació sòlida i de llarga durada per a les pròtesis dentals, aportant al pacient ergonomia i funcionalitat. Una sola sessió pot ser suficient per a estabilitzar a llarg termini la pròtesi i, per tant, la qualitat de vida del pacient.

Un dels principals avantatges dels microimplants és la seva grandària compacta, la qual cosa els fa ideals per a pacients que tenen una quantitat limitada d’os o que prefereixen evitar procediments complexos. A més, la seva col·locació és mínimament invasiva i no requereix llargs períodes de recuperació, cosa que significa que podrà tornar a la seva rutina diària ràpidament.

Com funcionen els microimplants?

Aquests dispositius es col·loquen en l’os maxil·lar o mandibular i actuen com a ancoratges per a la pròtesi dental. Una vegada col·locats, la pròtesi es fixa de manera segura als microimplants, proporcionant una estabilitat incomparable i eliminant qualsevol moviment no desitjat.

A més de millorar l’estabilitat de les pròtesis dentals completes, els microimplants també poden ajudar a preservar l’os al voltant de les dents i prevenir la pèrdua òssia a llarg termini. Això és especialment beneficiós per a pacients que han sofert la pèrdua de dents i desitgen mantenir la salut òssia en la boca.

A qui va dirigida l’aplicació de microimplants?

Els microimplants, gràcies al seu reduït diàmetre (entre 1,8 i 2,4 mm), estan indicats per a pacients amb os atròfic. En la majoria dels casos, a més, no es requereix un empelt ossi. Per tot això, són una opció excel·lent per a aquells que busquen una solució duradora i efectiva per a l’estabilitat de les seves pròtesis dentals completes. Els nostres pacients amb pròtesis amovibles obtenen una fixació perfecta sense necessitat d’adhesius.

A la nostra clínica dental a Vilafranca, estem compromesos a proporcionar als nostres pacients les últimes tecnologies i tractaments disponibles en el camp de l’odontologia.

Si està interessat a aprendre més sobre els microimplants a Vilafranca i com poden beneficiar-li, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. Som aquí per a ajudar-lo a recuperar el seu somriure i la seva confiança!