General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Salut Dental Penedès és una consulta especialitzada en ortodòncia infantil a Vilafranca del Penedès. Els nostres ortodontistes infantils són conscients de la importància d’atendre les necessitats dentals dels més petits per assegurar un somriure saludable. En aquest article, parlarem sobre la importància de comptar amb un servei d’ortodòncia infantil a Vilafranca. Explorarem els diferents tipus de tractaments d’ortodòncia infantil disponibles i les afeccions més comunes en els nens que poden ser tractades amb ortodòncia.

La importància dels ortodontistes infantils a Salut Dental Penedés

L’ortodòncia infantil és una branca especialitzada de l’odontologia que se centra a corregir problemes de maloclusió i altres anomalies relacionades amb la posició de les dents i la mandíbula en els nens. És essencial tenir ortodontistes infantils a la consulta, ja que comprenen el desenvolupament dental dels nens i poden oferir un tractament específic per a les seves necessitats. A Salut Dental Penedès, ens comprometem a proporcionar una atenció propera als nens durant els tractaments d’ortodòncia per garantir una experiència positiva.

Ortodòncia infantil a Vilafranca, un enfocament específic per nens

Els ortodontistes infantils tenen un coneixement profund de l’evolució dental i craniofacial dels nens, així com de les seves necessitats en creixement. A Salut Dental Penedès, els nostres ortodontistes infantils treballen de prop amb els nens i els seus pares per a dissenyar un pla de tractament personalitzat que tingui en compte les necessitats individuals del pacient jove. Aquest enfocament assegura resultats òptims i un somriure saludable que dura tota la vida.

Tipus de tractaments

Ortodòncia infantil Vilafranca

 

Els diferents tipus de tractaments d’ortodòncia infantil poden variar segons les necessitats específiques de cada pacient. Un dels mètodes més comuns és l’ús de brackets, que són petits elements adherits a les dents i connectats per fils per aplicar pressió i moure les dents a la seva posició adequada. A més dels brackets tradicionals, existeixen Brackets ceràmics o de zirconi, que són menys visibles, així com brackets linguals que es col·loquen a la part posterior de les dents. A Salut Dental Penedès, oferim una varietat d’opcions d’ortodòncia per a infants per adaptar-nos a les preferències i necessitats de cada pacient.

Ortopèdia dento-facial

Dins dels tractaments d’ortodòncia infantil, també es pot utilitzar l’ortopèdia dento-facial. Aquest tractament es fa servir per corregir problemes relacionats amb el creixement i el desenvolupament de la mandíbula i la cara. Mitjançant l’ús de dispositius com ara el mantenidor d’espai o l’aparell funcional, es pot guiar el creixement i la posició correcta dels ossos i les dents per obtenir un alineament facial adequat. Els ortodontistes infantils de Salut Dental Penedès tenen l’experiència i els coneixements per determinar quin tipus de tractament és més adequat per a cada cas.

Afeccions comunes que tractem amb ortodòncia infantil a Vilafranca

En relació amb les afeccions més comunes en els nens que poden ser tractades amb ortodòncia, destaquen les dents mal col·locades, la maloclusió, l’espai insuficient per a les dents permanents, la prognàtica mandibular i la mossegada creuada. Aquests problemes poden afectar tant la funció masticatòria com l’estètica del somriure dels nens. És important abordar aquestes afeccions a temps per prevenir complicacions futures i promoure un desenvolupament facial saludable. Amb els tractaments d’ortodòncia infantil adequats, a Salut Dental Penedès podem corregir aquests problemes i proporcionar als nens un somriure bell i funcional.

Els nostres ortodontistes infantils són experts en el tractament de les necessitats dentals dels nens, utilitzant tècniques avançades i personalitzades per a cada pacient. Des de l’ús de brackets tradicionals fins a les opcions més discretes com els brackets ceràmics o linguals, oferim una àmplia gamma de tractaments d’ortodòncia per adaptar-nos a les preferències individuals dels nostres pacients joves. Si vol assegurar un somriure saludable per als seus fills, visiti’ns a Salut Dental Penedès per a una consulta d’ortodòncia infantil i comenci el camí cap a un futur radiant i confiat.