General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Sabíeu que els aparells d’ortodòncia no tenen per què ser avorrits i tots iguals? Amb els aparells d’ortodòncia personalitzats, a Salut Dental Penedès ens he proposat que cada pacient tingui una solució única, que no només millori la seva salut bucal sinó que també li agradi portar-la pel que representa.

És vostè molt culer? És soci del Futbol Club Vilafranca? No es perd cap pel·lícula de Star Wars? Amb els aparells d’ortodòncia personalitats de Salut Dental podrà anar arreu acompanyat de la seva afició!

Per als més menuts

Aparells d'ortodòncia personalitzats - Aparatos de ortodoncia personalizados

Els petits de la casa tenen molt a dir a l’hora de fer el dia a dia més divertit! Ells són els que més sovint demanen aparells personalitzats! Els nens porten molt a gust els aparells si amb ells  se senten acompanyats dels seus personatges preferits com en Doraemon, en Goko, en Batman o les princeses Disney, entre d’altres.

Per als no tan menuts però molt joves d’esperit!

Aparells d'ortodòncia personalitzats - Aparatos de ortodoncia personalizados

Els adults més “trapelles” també gaudeixen personalitzant els seus aparells amb l’escut del seu equip d’esport preferit o de la seva colla castellera! També llueixen amb orgull els símbols dels seus grups de música favorits.

Per als cinèfils i seriòfils

I què no dir dels cinèfils i seriòfils!! Avatar, El Padrí, Marvel, icones com la Marilyn Monroe o el James Dean… Hi ha per tots els gustos i colors!

Personalització divertida, mateixa qualitat

Aparells d'ortodòncia personalitzats - Aparatos de ortodoncia personalizados

Independentment de si vol o no un aparell personalitzat, la qualitat en el tractament i el servei serà, com sempre la millor. A l’hora de seleccionar un tractament d’ortodòncia, per poder prendre una decisió correcta, és important saber-ne els avantatges i inconvenients de cadascuna, les característiques i els detalls de cada cas.

Aparells d'ortodòncia personalitzats - Aparatos de ortodoncia personalizados

Els nostres especialistes l’assessoraran en matèria de tipologia, sensibilitat bucal, durada del tractament, pressupost, importància estètica, etc.

És possible aplicar la personalització tant a sistemes d’ortodòncia com a fèrules de descàrrega. Contacti amb nosaltres o demani cita >