General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Molts dels nostres pacients, després de finalitzar el seu tractament d’ortodòncia i aconseguir un somriure sa i bonic demanen acompanyar aquest resultat amb un augment de llavis amb àcid hialurònic.
Quan mirem la boca ho fem d’una manera integral i uns llavis carnosos i perfilats, són el complement ideal per obtenir un somriure d’ensomni.

Naturalitat, armonía i salut, les nostres prioritats

A causa de la mala praxi d’alguns casos famosos, es creu que l’àcid hialurònic per als llavis ofereixen resultats artificials: res més lluny de la veritat. A Salut Dental Penedès no només fem tractaments d’àcid hialurònic, també posem les necessitats del pacient al capdavant per garantir un augment de volum de llavis estètic i natural que no modifiqui la seva expressió.

Què és el tractament d’àcid hialurònic per als llavis?

Àcid hialurònic per als llavis a Salut Dental Penedès

Es tracta d’un mètode de medicina estètica a través del qual augmentem el volum dels llavis. El procediment no comporta cirurgia i el resultat s’obté còmodament per mitjà de petites injeccions.

Què és l’àcid hialurònic?

L’àcid hialurònic és una substància que es troba de forma natural al nostre organisme que és capaç de captar i retenir l’aigua multiplicant el seu volum. Així doncs, ofereix una extraordinària hidratació mentre augmenta el gruix dels llavis i el mateix contorn de la boca. A més com que està ja present a l’organisme, es tracta d’una substància segura i assimilable.

Àcid hialurònic per als llavis a Salut Dental Penedès

Quins són els beneficis de la utilització d’àcid hialurònic per als llavis?

A continuació expliquem els beneficis de l’ús d’aquest tractament que, en molt poc temps ha esdevingut un dels procediments estètics més demandats mundialment.

  • Resultats no permanents: a mesura que la persona es fa tractaments, es poden modular els resultats a mesura que canvien les seves necessitats perquè és un producte totalment reabsorbible.
  • Control per part de l’especialista: l’especialista titulat i amb experiència assessora en tot moment al pacient i a més controla la quantitat d’àcid hialurònic per aconseguir un volum òptim, natural i estètic.
  • Ritme gradual: no és necessari injectar tot el vial a la primera sessió. El pacient pot valorar el resultat després d’una primera visita per decidir el volum idoni conjuntament amb l’especialista.
  • Correcció: en cas d’existir alguna petita protuberància després del tractament és fàcilment corregible i tractable, tot i que en ser una substància naturalment existent al cos, serà ràpidament reabsorbida pel mateix organisme en molt poc temps.
  • Inexistència d’hematomes: generalment en aquest tipus de tractament al llavi no genera hematomes o si hi ha, són lleus i de molt curta durada.
  • Al·lèrgies: el risc d’al·lèrgia a l’àcid hialurònic és mínim. En algun cas pot aparèixer una reacció que seràlleu i també de molt curta durada (un parell de dies).
  • Llarga durada: els efectes de l’àcid hialurònic als llavis tenen una durada d’entre sis mesos i un any.

Desitja saber més sobre el tractament d’àcid hialurònic pels llavis de Salut Dental Penedès? Contacti amb nosaltres >