General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Des de Salut Dental Penedès en comprometem amb el medi ambient posant en pràctica mesures d’ecologia i benestar.

A la clínica, practiquem una odontologia sostenible i aportem el nostre gra de sorra per tal de preservar el món que ens envolta. Aquestes són algunes de les iniciatives que ja estem posant en pràctica:

Processos higiènics i sostenibles

Fem recollida selectiva dels residus. A més, apliquem i complim la normativa més exigent i innovadora en matèria d’equips de raigs x i controls permanents de bio-seguretat.

Digitalització de la clínica

Pràcticament tota la documentació de la clínica està en format digital. La fitxa de cada pacient és electrònica. Els qüestionaris de protecció de dades i de salut, així com el tractament informador es porten a terme a través d’un iPad. Per tant, reduïm de manera important l’ús de paper. Addicionalment, les mínimes quantitats de tinta i paper que utilitzem se sotmeten al reciclatge de tòners i paper.

Llums LED de baix consum

Totes les llums de la clínica son LED de baix consum sense plom. Després d’una inversió en matèria energètica ara som més sostenibles des del punt de vista del consum d’electricitat.

Gots de bambú

Clinica Dental Sostenible - Gots de bambú

Utilitzem uns 7.500 vasos a l’any. El fet d’haver substituït els de plàstic pels de bambú contribueix al decrement de residus tòxics.

Càpsules de cafès compostables

També estem reduint l’ús de plàstics invertint en una cafetera de càpsules compostables de cafès Novell. Es tracta d’una cafetera que utilitza càpsules exemptes de plàstic. Les culleretes tampoc són de plàstic si no de fusta.

Raspalls de dents de bambú

Des de la clínica fomentem l’ús de materials ecològics i saludables per als nostres pacients. Un exemple són els raspalls de dents de bambú, que contribueixen també a salvar els nostres mars perquè eviten la generació de residus plàstics.Practiquem una d’ontologia sostenible.

Clínica Dental Sostenible - Raspalls de bambú

Un dels objectius de Salut Dental Penedès és la de ser una clínica responsable amb el medi ambient i tenir cura de la salut també des del punt de vista de l’ecologia.

Contacti amb nosaltres per saber més o demani cita.