General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Som capaços de confeccionar una pròtesi fixa sobre els implants el mateix dia de la col·locació d’aquests. Avui t’ho expliquem al nostre blog.

Els implants dentals han revolucionat l’odontologia dels últims quaranta anys i han ajudat a millorar la qualitat de vida de moltes persones. Permeten crear les bases per substituir les dents originals i que les noves semblin, se sentin i funcionin com les dents naturals.

La implantologia ha evolucionat al llarg de tots aquests anys, fins avui en dia que permet col·locar pròtesis fixes sobre els implants el mateix dia de la col·locació, o el que és el mateix: la càrrega immediata. Com ho fem?

D’entrada cal fer un estudi diagnòstic que ens indicarà si la col·locació de l’implant és factible o no. Una ortopantomografia digital sense càrrec que ens ajudarà a diagnosticar millor i el nostre servei d’atenció al pacient l’ajudarà d’entrada a resoldre els seus dubtes. Els nostres odontòlegs li faran una primera visita exhaustiva amb totes les explicacions pertinents i finalment li entregarem el seu diagnòstic, el pla de tractament i planificarem les seves futures visites.

Si les condicions després de la col·locació de l’implant són òptimes, es procedirà a posar una corona provisional sobre l’implant el mateix dia. Aquestes pròtesis estan fabricades amb material acrílic i sempre són pròtesis provisionals. Un cop transcorregut el període d’osteointegració, s’iniciarà el procés de confecció de la pròtesi definitiva.

El principal avantatge de la funció immediata és que es poden reprendre les activitats diàries d’immediat i ens proporciona una solució estètica i fixa durant el procés d’osteointegració dels implants, que habitualment és de 6 mesos en el maxil·lar superior i de 3 mesos en l’inferior.