General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Els roncs i les apnees poden afectar significativament la qualitat de vida de moltes persones. A la nostra clínica, comptem amb professionals especialistes en medicina dental del son i apostem per una solució innovadora: el Dispositiu d’Avanç Mandibular o DAM. “Aquest dispositiu està dissenyat per avançar la mandíbula, evitant així el col·lapse de la via aèria, que sovint és la causa dels roncs i, en molts casos, de les apnees també” explica la Núria Mejías, odontòloga especialista en medicina dental del son.

Perfil de pacients amb somnolència diürna

“Els pacients que acudeixen a nosaltres amb aquesta problemàtica acostumen a experimentar molta somnolència durant el dia, roncs que interrompen el seu son i fins i tot despertars asfíctics” apunta Mejías. A més, “aquest perfil de pacients acostumen a tenir problemes cardiovasculars i dificultats per descansar, cosa que pot afectar negativament altres aspectes de la seva vida, com ara la seva capacitat de concentració i fins i tot la seva seguretat al volant”, afegeix. Per diagnosticar aquestes condicions, a Salut Dental Penedès fem una prova de son que ens permet avaluar objectivament la gravetat del problema. A través d’una poligrafia, mesurant el nombre d’apnees per hora, determinem si el pacient és candidat per al tractament amb el DAM. Un cop aplicat aquest sistema, molts pacients experimenten una millora significativa en el seu descans. Redueixen els roncs, guanyen energia i deixen enrere la sensació de somnolència diürna, millorant així la seva qualitat de vida de manera substancial.

Un servei pioner i exclusiu

“És important destacar que aquest servei no està disponible a totes les clíniques dentals”, tal com explica l’odontòloga Núria Mejías. La formació i la capacitació específiques són essencials per a l’èxit d’aquest tractament.

En resum, el DAM és una eina efectiva per a combatre els roncs i les apnees, millorant la qualitat de vida dels pacients i obrint les portes a un son més reparador i una vida més saludable. Si et sents identificat amb aquestes problemàtiques, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a més informació sobre com podem ajudar-te a millorar el teu descans i el teu benestar general.