General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Les vacances d’estiu són una època meravellosa per a relaxar-se i gaudir de nous destins. No obstant això, no hem d’oblidar les cures dentals durant les vacances.

Mantenir una bona higiene oral i cuidar la nostra alimentació és essencial, especialment quan estem lluny de casa. En aquest article, li lliurarem alguns consells pràctics per a cuidar de la seva dentadura durant les vacances d’estiu.

No se salti el raspallat

Cures dentals durant les vacances - Raspallat

Encara que estigui de vacances i fora de la seva rutina diària, és fonamental que continuï raspallant les seves dents tres vegades al dia. No importa si es troba en un hotel, un càmping o un allotjament temporal, asseguri’s de portar un raspall de dents i pasta dental. Si estarà en moviment tot el dia, porti amb vostè un kit d’higiene dental portàtil que inclogui un raspall de dents plegable i un petit tub de pasta dental.

Utilitzi fil dental

El fil dental, és un aliat important per a mantenir una bona salut bucal. Durant les vacances, és possible que estiguem temptats per la gastronomia local. No obstant això, les restes d’aliments poden quedar atrapades entre les dents, la qual cosa augmenta el risc de càries i malalties de les genives. Porti fil dental per a eliminar restes després dels menjars i prevenir problemes dentals.

Tingui cura de la seva alimentació

Cures dentals durant les vacances - Aliments

Durant les vacances, és comú gaudir d’aliments i begudes ensucrades en excés. No obstant això, el consum excessiu de sucre pot malmetre les seves dents i augmentar el risc de càries. Intenti equilibrar la seva dieta incloent aliments saludables com a fruites i verdures, i limiti el consum de dolços i refrescos ensucrats. A més, asseguri’s de beure suficient aigua per a mantenir la seva boca hidratada i promoure la producció de saliva, que ajuda a protegir les seves dents.

Protegeixi’s del sol

Cures dentals durant les vacances - Protecció solar

Durant les vacances d’estiu, és fàcil passar llargues hores sota el sol. No obstant això, hem de recordar que els nostres llavis també necessiten protecció. L’exposició prolongada al sol pot provocar cremades en els llavis i augmentar el risc de càncer de pell. Apliqui un protector labial amb factor de protecció solar per a mantenir els seus llavis hidratats i protegits. Cuidant els nostres els llavis també vetllem per la nostra salut bucal en general.

Visiti el dentista abans de viatjar

Cures dentals durant les vacances - Platja

Abans de sortir de vacances, és recomanable programar una visita al dentista per a una revisió mèdica general. El dentista podrà identificar qualsevol problema existent i aconsellar-li recomanacions personalitzades per a cuidar de la seva dentadura durant el seu viatge. A més, si necessita algun tractament dental, és millor abordar-lo abans d’anar-se’n de vacances per a evitar complicacions.

Recordi, les seves vacances d’estiu poden ser encara més agradables si s’assegura de cuidar la seva salut dental. Segueixi aquests consells pràctics i mantingui una bona higiene oral, cuidi la seva alimentació i protegeixi els seus llavis del sol.

Gaudeixi de les seves vacances sense preocupacions i torni a casa amb un somriure radiant. El seu somriure és un reflex del seu benestar general, així que no descuidi les seves cures dentals durant les vacances. Feliç estiu! Sol·liciti cita ara >