General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Està buscant un dentista d’urgències a Vilafranca del Penedès? Ha arribat al lloc correcte. A la nostra clínica dental estem preparats per atendre qualsevol mena d’emergència dental que pugui tenir. A continuació, detallarem alguns dels serveis d’urgències que oferim.

Serveis de dentista d’urgències a Vilafranca del Penedès

Les fractures en una dent o diversos, el dolor de molars intens, les ferides en la llengua per mossegada, les ferides d’ortodòncia, els objectes inserits entre les dents o els dolors provocats per càries són les afeccions més comunes que tractem, però no les úniques. A continuació, li expliquem breument en què consisteixen.

Dent trencada

Ha patit una ruptura en una dent? No es preocupi, a la nostra clínica dental comptem amb els millors professionals en odontologia que l’ajudaran a solucionar el seu problema. La fractura d’una dent pot ser un inconvenient dolorós i traumàtic, però els nostres experts tenen l’experiència necessària per gestionar la situació i oferir-li el millor tractament possible.

Dolor de molars

Dentista d'urgències a Vilafranca

Un dels problemes dentals més comuns que requereixen atenció urgent és el fort dolor de queixals. A la nostra clínica dental, estem disponibles per ajudar-lo a alleujar el dolor i el malestar que pugui estar patint. Els nostres dentistes estan altament capacitats per identificar la causa del seu dolor i oferir-li el millor tractament per solucionar-lo.

Mossegada a la llengua

Les mossegades a la llengua poden ser una emergència dental comuna i dolorosa. Si ha patit una mossegada a la llengua, li recomanem que acudeixi a la nostra clínica dental per rebre atenció immediata. Els nostres odontòlegs li administraran el tractament adequat per alleujar el dolor i evitar infeccions.

Ferides d’ortodòncia

L’ortodòncia pot ser una excel·lent forma de millorar l’aparença del seu somriure, però en alguns casos pot causar ferides a la boca. Si pateix de ferides provocades per l’ortodòncia, no dubti a acudir a la nostra clínica dental per rebre tractament immediat. Els nostres ortodontistes analitzaran la situació per brindar-li l’alleujament que necessita.

Embús entre dents

Dentista d'urgències a Vilafranca

S’ha embussat algun fragment dur d’aliment o algun objecte entre les seves dents? Tenim l’experiència i les eines necessàries per alliberar-lo d’aquesta obstrucció.

Dolor per càries

Les càries poden ser una causa comuna de dolor dental i, en alguns casos, poden requerir atenció urgent. Si està experimentant dolor de dents a causa d’una càries, acudeixi a la nostra clínica dental per rebre atenció immediata. Els nostres dentistes examinaran la peça i procediran a l’eliminació de la càries i posterior empastament.

Trencament de pròtesi

Se li ha trencat la seva pròtesi amovible? No es preocupi que li solucionem en menys de 24 hores.

Si necessita un dentista d’urgències a Vilafranca del Penedès, no dubti a acudir a la nostra clínica dental. Estem preparats per atendre qualsevol classe d’emergència dental que pugui tenir, des de fractures de dents fins a dolors de molars, mossegades a la llengua, ferides per ortodòncia, objectes encallats entre les dents i dolors provocats per càries. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per rebre l’atenció dental que necessita.