General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

¿Sabia que la pràctica regular d’esport pot tenir efectes positius en la salut dental? Aquesta és la raó per la qual des de Salut Dental Penedès donem suport a l’hàbit de l’esport a la nostra ciutat de forma activa a través de la col·laboració amb entitats esportives de prestigi com CE Xamba Bàsquet Vilafranca, Club Patí Sant Ramon, Club tennis Vilafranca, Padel Centre Penedès, Club Rítmica Vilafranca, SE Casal Vilafranca i Futbol Club Vilafranca, entre d’altres.

Futbol Vilafranca

L’animem a que també gaudeixi dels beneficis de l’esport si encara no ho fa. Aquestes són alguns dels avantatges de l’exercici esportiu per a la salut dental:

Pràctica d’esport a Vilafranca - Salut Dental Penedès

Reducció del risc de malalties dentals: L’exercici regular pot ajudar a millorar la circulació sanguínia a tot el cos, inclosa la boca. Això pot reforçar el sistema immunitari i reduir el risc de malalties dentals, com ara la gingivitis i la periodontitis.

Pràctica d’esport a Vilafranca - Salut Dental Penedès

Manteniment d’una dieta saludable: Els esportistes solen seguir una dieta equilibrada i rica en nutrients per millorar el seu rendiment. Això pot incloure aliments rics en calci i vitamina D, que són essencials per a la salut dental. Una dieta saludable també pot ajudar a prevenir la càries dental i altres malalties dentals.

Pràctica d’esport a Vilafranca - Salut Dental Penedès

Reducció de l’estrès: L’exercici físic pot reduir l’estrès i l’ansietat, que al seu torn pot reduir el risc de problemes dentals relacionats amb l’estrès, com ara el bruxisme (prémer o esquitxar les dents).

Pràctica d’esport a Vilafranca - Salut Dental Penedès

Millora de la salut general: L’exercici regular no només beneficia la salut dental, sinó que també pot millorar la salut general del cos. Això pot tenir un impacte positiu en la salut oral, ja que una bona salut general pot reforçar el sistema immunitari i reduir el risc de malalties dentals.

Pràctica d’esport a Vilafranca - Salut Dental Penedès

Així doncs, la pràctica regular d’esport pot tenir diversos efectes positius en la salut dental, des de la reducció del risc de malalties dentals fins a la millora de la salut general del cos. Tanmateix, és important prendre mesures preventives per protegir les dents i les genives durant l’activitat física intensa, com ara usar un protector bucal adequat i acudir a les revisions amb el vostre dentista de confiança.

Xamba Vilafranca

Salut Dental Penedès fomenta la pràctica d’esport a Vilafranca i vetlla per la salut dental dels seus pacients. Desitja saber més? Posis en contacte amb nosaltres o demani hora >