General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Sap que oferim una solució eficaç per a aquells que han perdut un o més dents? Es tracta dels nostres implants dentals a Vilafranca. A continuació, li resumim breument en què consisteixen, però li aconsellem que es passi per la nostra clínica per obtenir informació més detallada i una valoració del tractament que necessita.

Experts en implants dentals a Vilafranca del Penedès

A Salut Dental Penedès som experts tant en la col·locació d’implants dentals tradicionals com en aquells casos més difícils que, per falta d’os, requereixen un tractament especial.

Implants dentals tradicionals a Vilafranca

Implants dentals a Vilafranca del Penedès

Els implants dentals tradicionals són una solució comuna i efectiva per substituir dents perdudes. Consisteixen en una arrel artificial que s’insereix a l’os maxil·lar o mandibular i una pròtesi dental fixa que s’uneix a ella.

Els nostres experts creen una pròtesi fixa sobre els implants durant les primeres 12 hores de la seva col·locació. Aquesta primera pròtesi es fabrica amb material acrílic i és provisional. Un cop transcorregut el període d’osteointegració, s’iniciarà la confecció de la pròtesi definitiva.

D’aquesta manera, el pacient gaudeix d’una solució estètica i fixa durant el procés d’osteointegració dels implants, que habitualment és d’uns cuatre mesos en el maxil·lar superior i de tres mesos en l’inferior.

Es tracta d’un mètode aplicable a qualsevol necessitat: una sola peça, diverses o tota la boca. És important destacar que els implants tradicionals requereixen una massa òssia suficient per a la seva col·locació, el que pot fer que alguns pacients no siguin bons candidats per a aquesta opció.

Implants dentals zigomàtics a Vilafranca per pacients amb poca massa òssia

Implant zigomàtics - Salut Dental Penedès

A Salut Dental Penedès també oferim implants zigomàtics. Aquests implants se situen a l’os zigomàtic, que es troba a la zona de la galta i és més dens que l’os maxil·lar. D’aquesta manera, els pacients que no tenen prou os a la mandíbula poden ser candidats per a aquesta tècnica.

Un dels principals avantatges dels implants zigomàtics és que el procediment es pot realitzar en una sola sessió. És a dir, es poden extreure les peces dentals malaltes, col·locar els implants zigomàtics i en unes poques hores col·locar les peces noves provisionals.

Aquest procediment implantològic el fa un cirurgià maxil·lofacial i un anestesista, els quals són responsables de la sedació del pacient i garanteixen que el procediment es faci amb les últimes tecnologies i en un ambient segur.

Totes dues tècniques d’implants a Vilafranca retornen el somriure al pacient en poques hores!

És important destacar que, tant en els implants tradicionals com en els zigomàtics, les pròtesis provisionals permeten als nostres pacients mantenir l’estètica mentre dura el procés d’osteointegració.

Un cop els implants s’han integrat completament en l’os, es poden col·locar les pròtesis definitives. D’aquesta manera, els pacients poden tornar a gaudir d’un somriure radiant i funcional.

A Salut Dental Penedès, estem compromesos amb els nostres pacients i el seu benestar. Si necessita més informació sobre els implants dentals a Vilafranca del Penedès, no dubti en contactar amb nosaltres. Estarem encantats de resoldre els seus dubtes i ajudar-lo a trobar la millor solució per a vosté. Contacti o demani cita >