General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Si està buscant una clínica d’estètica dental a Vilafranca que li ofereixi els millors tractaments i serveis per millorar l’aspecte del seu somriure i la seva salut bucodental, ha arribat al lloc adequat. Som un equip d’odontòlegs amb àmplia experiència i formació en estètica dental que oferim les solucions més innovadores i personalitzades per a cada cas.

Què és l’estètica dental?

L’estètica dental és una especialitat de l’odontologia que s’ocupa de millorar l’aspecte de les dents i les genives, així com de corregir problemes funcionals que puguin afectar a la mossegada, la fonació o la deglució.

A la nostra clínica especialista en estètica dental a Vilafranca disposem de diferents tractaments i serveis que s’adapten a les teves necessitats i preferències, com per exemple:

L’emblanquiment dental, que consisteix a aplicar un agent blanquejador sobre les dents per eliminar les taques i aclarir el to de l’esmalt. És un procediment ràpid, indolor i segur que pot realitzar-se a la clínica o a casa amb unes fèrules personalitzades.

Les caretes dentals, que són unes fines làmines de porcellana o composite que s’adhereixen a la superfície de les dents per modificar la seva forma, mida, color o posició. Són una solució ideal per dissimular defectes com fractures, desgasts, diastemes o malposicions dentàries.

Els implants dentals, que presenten unes arrels artificials de titani que s’insereixen a l’os maxil·lar o mandibular per substituir les dents perdudes o absents. Sobre els implants es col·loquen unes corones o pròtesis fixes o removibles que restauren la funció i l’estètica de la dentadura.

Ortodòncia invisible Invisalign a Vilafranca

L‘ortodòncia, que és el tractament que s’encarrega d’alinear les dents i corregir les alteracions de la mossegada mitjançant aparells fixos o removibles. L’ortodòncia millora la salut bucodental en facilitar la higiene, prevenir el desgast i evitar problemes articulars o musculars. A més, ofereix resultats estètics en harmonitzar el somriure amb el rostre.

La periodòncia, que és la branca de l’odontologia que tracta les malalties de les genives i els teixits de suport de les dents. La periodòncia prevé i tracta problemes com la gingivitis, la periodontitis o el retraïment gingival, que poden causar inflamació, sagnat, mal alè o pèrdua de peces dentals. La periodòncia també realitza tractaments estètics com l’allargament coronari o l’empelt gingival per millorar l’aspecte de les genives.

Aquests són només alguns exemples del que la nostra clínica especialista en estètica dental a Vilafranca pot fer per vostè.

Si vol millorar el seu somriure i la seva autoestima, no dubti a consultar amb un dels nostres professionals qualificats que l’assessorarà sobre el tractament més adequat per al seu cas. Recordi que una bona salut bucodental és fonamental per al seu benestar general. No esperi més i demani la seva cita avui mateix!