General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Els llavis són una de les parts més sensibles del cos, i, per tant, es veuen afectats fàcilment per la deshidratació. L’àcid hialurònic és una substància natural que es troba en el cos, i és molt efectiva per a la hidratació de la pell. Aplicar una petita quantitat d’àcid hialurònic en els llavis de manera regular pot ajudar a mantenir-los hidratats i prevenir l’aparició d’arrugues i línies fines.

Depenent de les necessitats de cada pacient, podem buscar uns llavis amb major volum o centrar-nos només en la seva definició. No obstant això, en tots dos casos la hidratació de llavis amb àcid hialurònic aporta internament aigua per a millorar el teixit des del seu interior.

La pèrdua de volum en els llavis

Els llavis passen al llarg del dia per diferents estats d’hidratació depenent dels nivells generals d’hidratació de la persona i també de les condicions externes respecte a la humitat i temperatura. Els xocs tèrmics i els canvis dràstics en la humitat de l’ambient provoquen falta d’hidratació profunda, la qual cosa a la llarga pot desencadenar una pèrdua de volum i elasticitat.

Què és l’àcid hialurònic?

L’àcid hialurònic és una molècula que és present de manera natural en el nostre organisme. Ho trobem en les articulacions, en els cartílags i en la mateixa pell i treballa optimitzant el funcionament de cada element i actuant com a agent hidratant.

Augment de llavis amb àcid hialurònic i correcció del “codi de barres”

La infiltració d’àcid hialurònic és una tècnica de medicina estètica que aporta grans beneficis com la hidratació profunda, la correcció d’asimetries, l’harmonització del rostre i l’atenuació de les arrugues peribucals.

A més, es tracta d’un procediment mínimament invasiu de curta durada (20 minuts) que s’administra amb anestèsia local i genera unes molèsties mínimes que no perduren més enllà de les 48 hores.

Per a què serveix la hidratació de llavis amb àcid hialurònic?

L’àcid hialurònic és una substància natural que es troba en el cos humà i té moltes funcions, entre elles, mantenir la pell hidratada. Encara que l’àcid hialurònic es produeix naturalment en el cos, també es pot trobar en forma de suplement i es pot aplicar en la pell. Els estudis han demostrat que l’àcid hialurònic és efectiu per a la hidratació de la pell, incloent-hi la pell dels llavis. Per això, si sofreix de llavis secs o esquerdats o ha perdut el volum d’antany, l’àcid hialurònic pot ser una opció efectiva per a vostè.

Vol saber més sobre el tractament d’hidratació de llavis amb àcid hialurònic? Contacti amb nosaltres o sol·liciti una visita >