General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

L’ortodòncia sense brackets Invisalign consisteix en l’administració d’uns alineadors transparents fets a mesura i removibles. L’objectiu del tractament és la solució de problemes oclusius i de posició dental.

Aquesta tecnologia d’última generació permet als nostres pacients veure quin serà el transcurs i resultat final abans d’iniciar el tractament.

Avantatges de l’ortodòncia sense brackets

Els avantatges de l’ortodòncia sense brackets són innombrables, aquí deixem aquelles més importants:

  • Transparència: és gairebé invisible i imperceptible.
  • Confort: es tracta d’alineadors a mida que s’adapten com un guant a la boca de cada pacient.
  • Tecnologia 3D: el pacient pot veure el transcurs dels moviments de les seves dents durant el procés i el resultat final abans de començar el tractament.
  • De posar i treure, la qual cosa facilita les hores dels menjars i la higiene dental.
  • Sense brackets encara que obtenint els mateixos resultats que amb brackets.
  • Amb els avantatges de l’ortodòncia tradicional com la millora estètica, millora de l’autoestima, millora de la qualitat de vida del pacient, prevenció de càries, etc.

Quina és la durada del tractament d’ortodòncia sense brackets?

Cada cas és diferent. No és el mateix realitzar un petit moviment d’una peça per a la seva alineació que solucionar un problema d’oclusió. En la primera visita per a la valoració, els nostres ortodontistes faran una planificació detallada del tractament.

Té la mateixa efectivitat que l’ortodòncia amb brackets?

Ortodòncia sense brackets - Vilafranca - Ortodoncia sin brackets

Sí, l’efectivitat de l’ortodòncia sense brackets és la mateixa que aquella amb brackets. L’única cosa que canvia és l’eina amb la qual aconseguim l’objectiu, que són uns alineadors molt més còmodes i discrets per al pacient.

Amb quina periodicitat es duen a terme les revisions?

Depèn de cada cas, no obstant això, el més habitual és anar una vegada cada quatre setmanes. També pot ser que a l’inici del tractament es requereixi un major volum de revisions que al final d’aquest.

Què cal fer després, un cop finalitzat el tractament?

A més de gaudir del seu nou somriure, l’ortodoncista li lliurarà uns retenidors fets a mesura perquè es mantinguin els resultats.

És dolorosa l’ortodòncia sense brackets?

L’ortodòncia sense brackets no produeix dolor. Els retenidors estan fets a mida per al pacient i es componen de Smartack, un fi material termoplàstic.

A Salut Dental Penedès som experts en ortodòncia sense brackets i ortodòncia estètica en general. Comptem amb un equip multidisciplinari que es fa càrrec de tot el procés fins a aconseguir els resultats desitjats, des de la planificació i control dels moviments mil·limètrics dentals de cada pacient fins a aconseguir l’oclusió i alineació final.

Vol saber més? Contacti amb nosaltres o demani cita >