General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

L’Augment de llavis amb àcid hialurònic és un tractament molt habitual i natural que serveix per elevar la comissura dels llavis, corregir les arrugues de la zona superior del llavi, aportar major volum, hidratació i suavitat i millorar el contorn i forma dels llavis.

En funció de la necessitat de cada pacient els nostres especialistes aconsellaran una major o menor quantitat de hialurònic per al tractament, mantenint sempre la màxima d’obtenir un resultat natural i adequat a la fisonomia de la persona.

A les imatges següents veiem el cas real d’una de les nostres pacients de la clínica. Les fotos demostren la gran naturalitat dels resultats.

Augment de llavis amb àcid hialurònic i correcció del “codi de barres”

Què és l’àcid hialurònic i perquè s’aplica als llavis?

L’àcid hialurònic és una molècula que està present de manera natural al nostre organisme. El trobem a les articulacions, als cartílags i a la mateixa pell i treballa optimitzant el funcionament de cada element i actuant com agent hidratant.

Quins són els avantatges de l’aplicació d’àcid hialurònic als llavis?

Aquesta tècnica de medicina estètica aporta molts beneficis entre els quals destaquem:

  • És una tècnica pràcticament indolora. S’utilitza anestèsia local i després del tractament es poden sentir lleugeres molèsties les 48 hores posteriors però no dolor.
  • Permet corregir asimetries dels llavis i disminuir el “somriure gingival”.
  • Té una ràpida aplicació: uns 20 minuts.
  • Obté resultats harmònics i naturals.
  • És reabsorbible perquè ja està present de forma natural en el nostre organisme.
  • Dissimula eficaçment les arrugues peribucals també anomenades “codi de barres”.

Quin és el procediment de l’augment de llavis amb àcid hialurònic?

Després del reconeixement i posterior estudi inicial. El pacient i l’especialista de Salut Dental Penedès consensuaran l’objectiu del tractament i els resultats que es volen assolir.

Seguidament, es procedirà a la infiltració de l’àcid hialurònic als llavis a través de petites injeccions amb una agulla molt fina. Tot plegat, tenint en compte la fisonomia del pacient per aconseguir un resultat natural.

Com és la recuperació després d’un augment de llavis amb àcid hialurònic?

L’augment de llavis amb àcid hialurònic és una intervenció sense cirurgia. La qual cosa permet al pacient reincorporar-se a la vida professional o quotidiana de manera immediata.

Vol saber més sobre l’augment de llavis amb àcid hialurònic? Contacti amb nosaltres o demani cita >