General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Els exemples de carilles dentals que us mostrem a continuació són tractaments reals duts a terme a Salut Dental Penedès.

Les carilles dentals són una solució fixe i conservadora. El seu objectiu és corregir estèticament i, en alguns casos també funcionalment, anomalies dentals en el color, la forma o la posició de les dents. Tot plegat garantint la mínima invasió als teixits i en poques cites.

Es tracta d’unes fines làmines elaborades amb materials d’última generació i alta resistència que s’adhereixen a la superfície de la dent. Els resultats que ofereixen són impressionants i milloren ostensiblement l’estètica i naturalitat de cada somriure.

Exemples de carilles dentals estètiques

Cada boca és un món, és per això que, tal com veiem als exemples de carilles dentals de les imatges, a Salut Dental Penedès dissenyem cada carilla individualment utilitzant tecnologia CAD/CAM, perquè s’adaptin funcionalment i estèticament a les necessitats de cada pacient i presentin un alt grau de durabilitat.

Tipus de carilles dentals

Com ja hem esmentat en aquest i aquest altre post, existeixen dos tipus principals de carilles dentals estètiques: les de porcellana, circoni o disilicat i les de composite.

Les carilles de porcellana, circoni o disilicat es consideren d’alta estètica i consisteixen en l’aplicació d’una fina làmina d’un d’aquests materials fonamentada amb resines especials sobre la superfície de la dent. Aquest procediment transforma i soluciona les alteracions de forma, posició i color de les peces.
Es tracta d’un tractament que requereix anys d’experiència i coneixements estètics perquè és irreversible a causa del seu alt nivell d’adherència. Materials i esmalt dental es fonen com si fossin un sol element per donar lloc a una dent totalment renovada tant des del punt de vista del color, com de la brillantor o la forma. La seva durada és d’uns quinze anys.

Les carilles de composite milloren l’estètica del somriure canviant la forma i disseny de la dent mitjançant. El tractament consisteix en l’aplicació de diferents capes de composite a la superfície de cada peça. Es tracta d’un procediment poc invasiu que permet mantenir les dents pròpies i que, a més d’aconseguir un acabat perfecte. La seva durada és d’entre uns 5 a 7 anys.

Vol veure més exemples de carilles dentals? Està pensant a millorar el teu somriure? Contacti amb nosaltres o demani cita >