General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Tot i ser un tractament mínimament invasiu, les carilles estètiques a Vilafranca milloren ostensiblement l’aspecte de les nostres dents. Actualment i amb la retirada de les mascaretes en l’àmbit públic, moltes persones volen recuperar la bellesa del seu somriure i res millor que les carilles per aconseguir-ho d’una manera ràpida, indolora i efectiva,
Les carilles estètiques resolen aspectes com petits problemes d’alineació, pigmentació irregular de les peces o fins i tot, reparen esquerdes produïdes pel pas del temps o petites contusions a l’esmalt.

Clínica de referència en carilles estètiques a Vilafranca

A Salut Dental som especialistes en solucions estètiques per a les dents i cuidem al detall tot el procés de disseny i col·locació de les carilles:

  • En la visita de reconeixement, el nostre equip d’odontòlegs analitzarà el cas particular del pacient i farà un estudi de les seves necessitats, tant estètiques com funcionals.
  • Tot seguit i després de la prèvia entrevista amb el pacient per decidir la millor opció, s’aplicarà un subtil desgast a la superfície de les peces.
  • A continuació es prendran mesures perquè el protèsic confeccioni les carilles a mida perquè s’adaptin perfectament tant des del punt de vista de la forma com del color.
  • Un cop confeccionades les carilles el pacient visitarà l’odontòleg per segona vegada i aquest lo adherirà unes làmines molt fines d’esmalt, d’entre 0,3 a 1 mm.
  • Fetes les comprobacions finals, el pacient podrá abandonar la clínica i fer vida normal.

Es tracta doncs d’un procediment de tan sols dos dies de durada i, com ja hem esmentat abans, mínimament invasiu, ja que no és necessari modificar la forma original de la dent.

Tipus de carilles estètiques a Vilafranca

Carilles estètiques Vilafranca

Existeixen dos grans grups de carilles, les de porcellana i les de composite. La principal diferència entre les carilles dentals de porcellana i les carilles dentals de composite és la seva durada a llarg termini. Quan el cas és tractat amb facetes de porcellana, la carilla romandrà intacta per més anys que en aquells casos tractats amb composite. Les làmines de composite s’hauran de reemplaçar abans. Aquesta és la raó per la qual normalment, els dentistes recomanem les carilles de porcellana a persones de més de divuit anys i utilitzem aquelles de composite per fer petites modificacions en dentadures molt joves encara canviants.

Les carilles de porcellana a més no es tenyeixen amb el pas del temps a diferència de les de composite. Aquestes últimes no estan indicades en pacients fumadors o habituats al cafè o begudes que taquin les dents.

Vol saber més sobre les carilles estètiques a Vilafranca? Vingui a visitar-nos i veurà perquè som una de les clíniques odontològiques de referència del Penedès en estètica dental. Contacti amb nosaltres aquí >