General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

És comú apreciar la presència d’un espai, o diastema, entre les peces anteriors de les denticions adultes. Sovint, els pacients desitgen eliminar el diastema perquè descompensa l’harmonia que hauria de lluir el seu somriure. Moltes vegades els nostres pacients es queixen de que el buit fosc que es genera entre les dues peces separades es converteix en el focus de les mirades dels seus interlocutors.

Quines opcions de tractament del diastema existeixen?

La correcció ortodòntica sol donar lloc a una sensible millora estètica i en alguns casos és suficient. No obstant això, a causa de les particularitats d’altres casos, són necessaris altres procediments restauradors que poden anar precedits o no per un tractament d’ortodòncia.

Precisament el cas que ens ocupa i que veiem en les imatges versa sobre un pacient amb ponts dentals previs. Després d’estudiar el seu cas de forma personalitzada, els nostres especialistes li varen proposar diferents opcions de tractament.

El pacient es va decantar pel més ràpid, el qual va consistir en l’extracció dels ponts antics i la creació d’un nou que li conferia una forma més equilibrada a tot el sector anterior.
Durant tot el procés, el pacient va comptar amb un pont provisional.

“En tan sols quatre visites senzilles, lluïa un somriure molt més satisfactori i natural, retornant-li la seguretat, autoestima i les ganes de somriure!”

Objectius del tractament del diastema

Tal com ja avançàvem en aquest altre post (enllaç), els objectius específics del tractament dels diastemes són:

  • Crear una forma dental en harmonia amb les dents adjacents, l’arcada i la forma facial.
  • Mantenir un entorn òptim per a una bona salut gingival.
  • Aconseguir una oclusió estable i funcional.
  • Obtenir una estètica dental harmoniosa i equilibrada.

Els nostres especialistes, a més de proporcionar-li un millor somriure, treballaran per a obtenir les metes que acabem de citar mentre vetllen perquè el procés sigui el més confortable per al pacient i s’ajusti el màxim possible a cada cas en particular.

Fa temps que busca una solució per al seu diastema? Sabia que existeixen diverses solucions que podria valorar en funció de les seves necessitats? Contacti amb nosaltres per a demanar cita >