General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Joan Badell, fundador i CEO de Salut Dental Penedès va signar el passat mes de novembre un conveni de patrocini amb el FC Vilafranca.
Gràcies a aquest acord, els membres de la Fundació esportiva Atlètic Vilafranca i els membres i socis del FC Vilafranca podran gaudir d’importants descomptes.

Patrocini / Conveni Salut Dental Penedès - FC Vilafranca

Avantatges pels membres

    • Revisions periòdiques gratuïtes
    • 1a visita, consulta i revisió gratuïtes (inclou radiografia digital)
    • Estudi d’implantologia i d’estètica gratuït
    • 1a visita d’ortodòncia i radiografies digitals gratuïtes
    • Prioritat d’atenció a les urgències (gratuïtes si es fa el tractament)
    • Sessió d’higiene dental + revisió bucal: 25,00 €
    • 15% de descompte en tots els tractaments.
    • FINANÇAMENT 24 MESOS sense interessos

Per gaudir d’aquests avantatges els socis s’hauran d’acreditar com a membres de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca i FC Vilafranca quan s’adrecin a la clínica.

Una empenta per pujar a Segona Divisió

Patrocini / Conveni Salut Dental Penedès - FC Vilafranca

El FC Vilafranca és un club centenari que fa molts anys que juga a la Tercera Divisió Catalana. En alguna ocasió ha promocionat en les fases d’ascens a Segona Divisió i des de Salut Dental Penedès volem ajudar al Club i a l’afició en l’empenta definitiva cap a Segona. Es tracta d’un any especial i molt il·lusionant perquè comptem amb una plantilla de jugadors excepcionals que està en condicions d’assolir l’anhelat ascens.

Patrocini / Conveni Salut Dental Penedès - FC Vilafranca

Per la seva part, el Club lluirà tres rètols grans de Salut Dental Penedès al camp, el logo de SDP al photocall de totes les rodes de premsa i comunicats oficials del Club.

Ambdues entitats intercanviaran comunicacions a les xarxes socials i compartiran espais físics en esdeveniments oficials.

Una relació que ve de lluny

Patrocini / Conveni Salut Dental Penedès - FC Vilafranca

L’Avi de Joan Badell, el Sr. Isidre Rosés Segura, ja va ser president del club a la década dels anys 70. Dècades després, el fundador de Salut Dental Penedès continua apostant com el seu avi per la cultura i l’esport a Vilafranca. És per això que la clínica també manté convenis i col.laboracions amb entitats històriques de la ciutat com els Castellers de Vilafranca, el Casino Unió Comarcal, el Casal, la Secció de Bàsquet del Casal de Vilafranca i el Club Vòlei Vilafranca entre d’altres.

Sobre Salut Dental Penedès

Salut Dental Penedès: mesures de seguretat enfront de la COVID-19

Salut Dental Penedès compta amb 22 professionals de totes les especialitats odontològiques, un equip disposat a escoltar-los i l’assessorar-los.

Més de 16.000 pacients de totes les edats, ens han fet confiaça alhora de cuidar la seva salut bucal.

Salut Dental Penedès aposta per una odontologia ética i segura, amb elevats estàndards de qualitat.

20 anys al servei dels nostres pacients en són un gran aval. Ens trobarà al centre de Vilafranca i comptem amb unes instal·lacions modernes i segures amb una clara aposta per la conservació del medi ambient.

Salut Dental Penedès: mesures de seguretat enfront de la COVID-19

Aquesta clínica multidisciplinar, a més d’oferir tractaments d’odontologia conservadora i preventiva, comprèn qualsevol especialitat odontològica per a nens i adults. Implants dentals, estètica dental, ortodònica i sedació conscient entre d’altres .
A Salut Dental Penedès destaquem, pels tractaments d’última generació com la col·locació d’implants i dents en un sol dia, la cirurgia guiada per ordinador i els tractaments mínimament invasius. Coptem també amb una TAC d’última generació que ens permet diagnosticar amb presició.

Contacti amb nosaltres per a obtenir més informació o demani cita >