General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

La tardor és una estació clau en la qual ens plantegem els objectius que volem assolir durant l’any vinent. D’altra banda, vetllar per la nostra salut bucal sempre hauria d’estar present.

A la tardor, moltes persones ja tenen al seu calendari, marcades amb molta antelació, dates assenyalades com per exemple una comunió, una cerimònia matrimonial, un viatge de llarga durada o qualsevol altra fita important, i comencen un tractament Invisalign® per aconseguir la millor versió del seu somriure.

D’altres tenen com a prioritat iniciar un tractament d’ortodòncia i escullen la tardor perquè és una de les estacions en les quals estem més motivats per començar nous projectes.

Invisalign® a la tardor: la il·lusió que perdura en el temps

Invisalign® és una solució d’ortodòncia estètica quasi transparent que l’ajuda a complir el seu objectiu mantenint la il·lusió en el temps i no només la motivació inicial propia de la temporada.

Les millores es noten molt aviat i pràcticament només vostè sabrà que porta ortodòncia i podrà dur a terme les seves activitats diàries sense haver de canviar el seu estil de vida.

L’ortodòncia estètica Invisalign® que portem a terme a la nostra clínica a Vilafranca és un tractament que s’utilitza per moure les dents fins a la seva posició correcta. Utilitzem alineadors quasi transparents de la millor qualitat que són pràcticament imperceptibles. Des dels nostres inicis l’any 2001 l’ortodòncia ha estat una de les principals especialitats de Salut Dental Penedès. Avui atresorem una llarga experiència amb tractaments d’Invisalign® amb infinitat de casos d’èxit.

Avantatges d’Invisalign®

Ortodòncia invisible Invisalign a Vilafranca

Els excel·lents resultats d’aquesta tecnologia nord-americana és reconeguda arreu del món. A continuació enumerem alguns dels seus avantatges:

  • Estètics: són quasi transparents i pràcticament imperceptibles.
  • Còmodes: es pot menjar de tot sense risc a què salti una peça, perquè s’extreuen per menjar.
  • Extraïbles: mantenen la higiene a ratlla superant àmpliament els nivells de neteja bucal que ofereixen els brackets.
  • Fets a mida: cada alineador és únic per cada cas i se substitueix a mesura que la posició de les dents del pacient va canviant.
  • Eficients: guanyi efectivitat i temps en les visites, que són molt més curtes que aquelles en les que es fa revisió de brackets.
  • Tecnologia 3D, ClinCheck® és un software que permet al pacient comprovar com es mouran les seves dents fins a obtenir el resultat final.

No esperi més, és l’època idònia per iniciar un tractament d’ortodòncia i a més tenim Invisalign®, la millor tecnologia per alinear les dents sense canviar el seu estil de vida.

També li pot interessar: Ortodòncia estètica Invisalign® a Vilafranca

Contacti amb nosaltres per saber més o demani cita >