General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Per lluir unes dents blanques o mantenir un somriure blanc i lluminós pot seguir aquests consells. A més, també fomentaran la bona salut bucal.

Evitar el tabac per lluir unes dents blanques

  • Evitar el tabac: fumar enfosqueix les dents i els atorga un color groguenc o marronós. La nicotina adherida a la dentadura i a les genives també facilita l’acumulació de sarró i placa bacteriana.

Reduir el consum de cafè per lluir unes dents blanques

  • Evitar begudes i aliments amb una forta pigmentació: el vi negre o el cafè tenen la capacitat de cara les dents. Això no significa que hàgim de deixar del tot de gaudir de les nostres begudes i menjars preferits, però sí que hem d’adquirir l’hàbit de rentar les dents i esbandir-les amb aigua cada vegada que consumim aquest tipus de substàncies.

Menjar pomer i pastanagues per lluir unes dents blanques

  • Consumir aliments que gaudeixin d’una consistència ferma perquè ajuden a mantenir la dentadura neta. Per exemple pomes o pastanagues.

Composició raspalls de dents de bambú

  • Raspallar-se les dents després de cada menjar almenys durant tres minuts és un factor clau per lluir unes dents blanques.
  • Netejar la llengua utilitzant un raspador cada matí i canviar el raspall de dents cada tres mesos per evitar l’acumulació de bacteris.

Lacer Blanc Salut Dental Penedès

  • Utilitzar la pasta de dents blanquejadora que ens recomani el nostre dentista.
  • Anar al dentista a la revisió anual per detectar i solucionar problemes bucals que afecten no només a l’estàtica sinó també a la salut de les nostres dents.
  • Utilitzar productes de blanqueig com dentífrics, gels i tires blanquejadores que ens recomani el nostre dentista.

Altres factors que poden enfosquir les dents

Algunes vegades els canvis de color a les dents són causats per altres motius. Per exemple un cop a les dents pot afectar els nervis i vasos sanguinis de la peça i provocar el seu enfosquiment. També hi ha medicaments que poden provocar taques a les dents.

En tots els casos la millor opció és sempre consultar al nostre dentista de confiança per rebre informació contrastada i basada en criteris de salut, eficàcia i benestar del pacient.

Contacti amb nosaltres o demani cita >