General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Aconsegueixi el somriure que sempre ha desitjat amb l’ortodòncia estètica Invisalign® a Vilafranca de la mà de Salut Dental Penedès. Invisalign® és un tractament d’ortodòncia estètica que s’utilitza per moure les dents fins a la seva posició correcta. Per aconseguir aquest objectiu s’utilitzen alineadors quasi transparents i pràcticament imperceptibles.

Es tracta d’un sistema d’origen nord-americà molt valorat arreu del món a causa dels impecables resultats que comporta i a la comoditat associada a tot el procés. Aquestes són, entre d’altres, les claus principals del seu èxit

 • Extraïbles, la qual cosa comporta uns nivells d’higiene infinitament superior als sistemes amb brackets.
 • Fets a mida, s’inicia amb un joc d’aligners que es va substituint gradualment per altres fins a aconseguir la correcta col·locació.
 • Estètics, són quasi transparents i pràcticament imperceptibles.
 • Tecnologia 3D, ClinCheck® és un software que permet al pacient comprovar com es mouran les seves dents fins a obtenir el resultat final.
 • Higiènics, afavoreixen la correcta higiene dental com cap altre sistema d’ortodòncia.
 • Còmodes, es poden treure per menjar.

Com és la col·locació d’ Invisalign® a Salut Dental Penedès?

Ortodòncia invisible Invisalign a Vilafranca

 1. Diagnosi inicial que consta d’una valoració durant la primera visita i un estudi complet d’ortodòncia per a poder assessorar aconsellant el millor tractament per cada cas.
 2. Estudi 3D mitjançant ClinCheck® per escanejar en 3D la boca del pacient i elaborar un pla complet del tractament.
 3. Informe al pacient en el qual, a través de ClinCheck®, es visualitza en 3D el moviment que realitzaran les dents al llarg del temps fins a assolir la posició desitjada.
 4. Elaboració dels alineadors a mida.
 5. Entrega de les fèrules, que són un conjunt d’alineadors que s’ha programat en el temps perquè el mateix pacient se’ls pugui canviar a si mateix. Les revisions es programaran cada 4, 6 i 8 setmanes.

Invisalign® per adolescents

Els alineadors Invisalign® passen desapercebuts i no comporten les típiques molèsties dels brackets. És per això que són perfectes per tractaments a adolescents. Són extraïbles i se’ls poden treure per raspallar-se les dents, utilitzar el fil dental i dur a terme una correcta higiene dental en general.

Tipus d’ Invisalign®

Existeixen diverses tipologies de tractaments Invisalign® i serà l’ortodontista qui aconsellarà un o un altre en funció de cada cas:

 • Invisalign® I7 – Està indicat en casos senzills en els quals són necessaris petits moviments dentals per corregir petits aspectes estètics. El tractament té una durada d’entre 3 i 6 mesos i es proporcionen 7 fèrules.
 • Invisalign® I7 Lite – Indicat per graus lleus d’apinyaments o separació entre dents i d’altres aspectes estètics no complexos. El tractament té una durada 7 mesos.
 • Invisalign® Full – Indicat per casos complexes. No hi ha limitació de temps però els tractaments acostumen a espaiar-se entre 12 i 26 mesos. Tampoc hi ha limitació de fèrules.
 • Invisalign® Teen – Indicat per adolescents. Sense limitació de temps o de fèrules.

Un cop finalitzat el tractament s’ha de tenir en compte la necessitat de mantenir la correcta col·locació a través d’uns retenidors.

Si vol saber més sobre l’ortodòncia estètica Invisalign® a Vilafranca, contacti amb nosaltres o demani cita. L’esperem!