General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

La mancança de peces dentals no és només un problema estètic, també comporta disfuncions bucals dificultant activitats bàsiques i vitals com mastegar o menjar i fins i tot una pèrdua de l’autoestima.

La pèrdua de dents a més ocasiona desplaçaments, càrregues o fragmentacions de les peces sanes poden originar la seva caiguda.
A Salut Dental som especialistes en la col·locació d’implants a Vilafranca i a continuació expliquem les claus de la implantologia.

Quin és el procés per la col·locació d’implants?

A la clínica seguim uns exhaustius protocols de qualitat, higiene i seguretat que es combinen amb l’estudi de cada cas particular. El procés que seguim és el següent:

+Diagnosi

La diagnosi és necessària per determinar si els implants són la solució adequada per al pacient. Després de parlar amb vostè i practicar un reconeixement bucal el nostre equip d’implantòlegs li realitzaran un TAC en 3D que ens servirà per decidir la millor solució personalitzada.

+Col·locació d’implants

Es tracta d’una intervenció senzilla. Els grans avenços tecnològics en matèria d’implants tenen entre els seus objectius emprar els sistemes menys invasius. A més, els productes anestèsics d’última generació que utilitzem a Salut Dental Penedès fan que l’experiència implantològica operatòria i post operatòria sigui pràcticament indolora.

Si ho desitja, podem fer aquest procediment mitjançant sedació conscient perquè durant la seva visita gaudeixi del màxim confort.

+Pròtesi provisional

A través d’aquesta tècnica podem crear una pròtesi fixa sobre els implants durant les primeres 12 hores de la col·locació d’aquests. Es tracta d’un mètode aplicable a qualsevol necessitat: una sola peça, diverses o tota la boca.
Aquestes pròtesis es fabriquen amb material acrílic i són provisionals. Un cop transcorregut el període d’osteointegració, s’iniciarà la confecció de la pròtesi definitiva.
D’aquesta manera, el pacient gaudeix d’una solució estètica i fixa durant el procés d’osteointegració dels implants, que habitualment és d’uns 4 mesos en el maxil·lar superior i de 3 mesos en l’inferior.

+Col·locació de la corona

Un cop ha cicatritzat l’àrea intervinguda i quan ja s’ha dut a terme el procés d’osteointegració, es prenen les mides del pacient per a crear les pròtesis definitives. Entre dues o tres setmanes més tard, col·loquem la corona o corones al pacient.

+Cures posteriors

Per assegurar la llarga durada del tractament és imprescindible seguir el calendari de revisions i d’higienes bucodentals que estableixi l’implantòleg.

Col·locació d’implants dentals a Vilafranca

Som coneguts a tota la comarca del Penedès per la bona praxi i expertesa en el camp dels implants dentals.
Situada al centre neuràlgic de Vilafranca del Penedès, Salut Dental Penedès posa a la seva disposició 200 m2 de confortables instal·lacions dotades amb els últims aparells del mercat.

Per a obtenir més informació visiti la nostra secció d’implants dentals o vingui a visitar-nos i l’atendrem personalment.

També li pot interessar Com netejar els implants dentals >