General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

L’Equip de Salut Dental Penedès porta 19 anys al seu servei i n’estem orgullosos! És per a nosaltres una gran satisfacció constatar que la confiança dels nostres pacients es manté intacta des dels nostres inicis fins ara.

Una clínica de confiança per a tota la família

Famílies senceres es posen cada dia a les nostres mans a l’hora de cuidar la seva salut bucal.

Clínica Dental a Vilafranca per nens

Avis i néts, joves i adults es visiten a la clínica perquè saben que els atendrem d’una manera personalitzada, mirant sempre el seu cas particular.

Clínica Dental a Vilafranca de tota la vida

Oferim informació útil i detallada als nostres pacients perquè puguin prendre la millor decisió. Tanmateix, dediquem a cada persona el temps necessari abans, durant i després de cada tractament. Volem estar segurs de què tothom marxa content i amb una boca sana.

Un equip multidisciplinari

Comptem amb un equip multidisciplinari proper i compromès capaç de cobrir les necessitats de cada pacient de forma especialitzada i individualitzada.

Clínica Dental a Vilafranca - Especialistes

A Salut Dental Penedès apostem, des dels nostres orígens, per un equip experimentat capaç de combinar professionalitat amb qualitat humana.

L’Última tecnologia

Gaudim de 200m2 de confortables instal·lacions dotades amb els últims aparells del mercat.

Clínica Dental a Vilafranca - Tecnologia

Comptem amb diverses sales equipades amb la tecnologia més avançada. Disposem de les eines de treball més sofisticades perquè els nostres especialistes puguin desenvolupar les seves habilitats al 100%.

Compromesos amb el seu somriure des de 2001

La nostra manera de treballar es guia per dues màximes: compromís i presència.

Compromís perquè som de tota la vida de Vilafranca i els nostres pacients no són “clients” són famílies i veïns amb els quals hi convivim diàriament. La nostra ciutat és una comunitat de la qual Salut Dental Penedès hi forma part des de sempre.

Clínica Dental a Vilafranca

Presència perquè Joan Badell i el seu equip volen estudien de primera mà cada cas, i en fan seguiment. Al nostre ADN hi tenim el bon tracte al pacient i la cerca contínua de les millors solucions per obtenir un resultat excel·lent.

Estem al centre neuràlgic de Vilafranca del Penedès. Vingui a visitar-nos! Demani cita >