General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

A Salut Dental Penedès posem a la disposició dels nostres pacients els nous i ecològics raspalls de dents de bambú.

El plàstic és nociu per a la salut i per al medi ambient i volem aportar el nostre gra de sorra per a conscienciar sobre això. El reciclatge o el menor consum de plàstic possible estan entre les nostres prioritats i ara a més volem oferir una opció sostenible a l’hora de rentar-nos les dents.

El raspall de dents tradicional és de plàstic i la seva durabilitat abasta uns tres mesos. Aquest fet fa que l’hàgim de renovar sovint consumint més plàstic del necessari i contribuint a la contaminació de l’entorn.

Com són els raspalls de dents de Bambú?

Composició raspalls de dents de bambú

El mànec dels raspalls de bambú és 100% bambú i per tant 100% biodegradable.

Els seus fils estan lliures de BPA i estan fabricades amb Nilons 4 Dupont, el material plàstic amb major biodegradabilitat possible per a aquest tipus de producte.

El conjunt de fils i mànec no posseeix Bisphenol A (BPA), un material que es troba en alguns raspalls de dents de plàstic i és perillós per a la salut.

Aquests raspalls a més són ergonòmics gràcies a la col·laboració en el seu disseny d’un equip de dentistes.

Com emmagatzemar-los i netejar-los

Una fusta natural com la de bambú requereix un entorn sec i ventilació. Des de Salut Dental Penedès recomanem posar-ho a assecar en un porta-raspalls obert per al seu emmagatzematge. També cal evitar la seva col·locació dins de gots i/o amb caputxons que contribueixin a la humitat i a l’acumulació de bacteris.

La rentada dels raspalls de dents de bambú és igual al dels raspalls convencionals. Necessiten una esbandida sistemàtica després de cada raspallat assegurant-nos l’eliminació total de restes de menjar o pasta dental. Mantingui els raspalls separats per a evitar la contaminació creuada.

I els nens?

Raspalls de dents de bambú per a nens

A la clínica també tenim raspalls de bambú per a nens. La seva forma, disseny i ergonomia estan pensats específicament per als nostres petits.

Marca solidària

La marca en la qual hem confiat per a fer aquest pas és Brushboo, que a més d’oferir una excel·lent qualitat col·labora en diversos projectes de reforestació als quals donen suport amb el 10% dels seus beneficis a través de “Plant for the Planet”.

Som una clínica ECO

Des de Salut Dental Penedès cuidem del medi ambient de forma sostinguda a través d’una gestió responsable del nostre dia a dia.

  • Comptem amb una completa política de reciclatge.
  • Som una clínica digitalitzada, per la qual cosa evitem utilitzar grans quantitats de paper de forma innecessària.
  • Analitzem i controlem els materials amb els quals treballem per saber quins d’ells poden ser nocius amb l’entorn.
  • Complim les normatives mediambientals.
  • Presentem informes i radiografies digitals.
  • Utilitzem tecnologia de baix consum.

Contacti amb la Salut Dental Penedès per a saber més dels raspalls de dents de bambú.