General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Fidelitat, disciplina, organització i expertise. La Sara Palau irradia seguretat i rep respecte i estimació de pacients i companys. La seva trajectòria comprèn 18 anys visitant de manera continuada a Salut Dental Penedès només interromputs pel naixement dels seus dos fills.

Com a referent i un dels pilars del nostre equip, la Sara és resolutiva, dinàmica i fa gala d’una gran experiència. Els seus amplis coneixements li permeten afrontar i resoldre tots els casos. Persistent, res se li resisteix.

Quina és la teva especialitat?

Tinc la gran sort de dedicar-me al que realment m’agrada…modelar somriures sans. Per això, vaig triar la rehabilitació oral sobre dents i sobre implants i l’ATM ( articulació temporomandibular i la seva relació amb el bruxisme i la resta del cos).

Quin és el teu dia a dia en la clínica?

Vinc de Barcelona, i en el trajecte m’agrada endreçar en el meu cap els casos i buscar les millors opcions pels pacients , i ho faig amb bona música perquè em contagii vitalitat i alegria! Un cop a la clínica, comprovo feines de laboratori i reviso agenda per poder atendre a tothom com es mereix. Hi ha un gran ambient d’equip a la clinica i això ho noten els pacients. M’agrada molt treballar en equip, i em sento privilegiada al poder compartir , discutir i fer sessions clíniques amb professionals tan potents de l’àrea de cirurgia i de periodòncia que són amb els que coincideixo. També estic en contacte amb les demés àrees amb les quals la comunicació és vital.

Quins són els majors reptes de la teva professió?

Cada pacient és únic i especial. Aconseguir salut, funcionalitat, estètica i satisfacció en cada pacient són els meus objectius. Sóc una persona resolutiva i molt propera al pacient, això em permet esbrinar ràpidament què és el que necessita cada pacient.

A nivell tecnològic, crec que ens estem endinsant en un món digital que permetrà perfeccionar encara més tots els tractaments. Com diu aquella dita….evoluciones o et quedes endarrera.

Què és per tu un pacient satisfet?

Quan algú fa referència a la clínica positivament vol dir que hem assolit l’excel.lència en la seva preocupació sobre la salut bucal. Un pacient satisfet és el que torna a la cliínica i la recomana, perquè confia en nosaltres.

Quines són les últimes tendències de la teva especialitat? Les incorporareu a la cliínica?

S’estant acabant de perfeccionar els scanners intraorals i les comunicacions via app. El món digital ens està atrapant i ens hem de familiaritzar amb rapidesa. A la clínica ja tenim Tac intraoral i càmara intraoral, sempre intentem perfeccionar amb les últimes tendències….en la meva especialitat els laboratoris són clau. La comunicació que mantinc amb ells és diària i tots treballen amb les últimes tecnologies i materials innovadors. Un desig….scanner intraoral per la clínica!!!

Com defineixes Salut Dental Penedes?

Treballo en la clínica fa 18 anys, he vist la seva evolució i és realment impressionant. És una clínica innovadora, familiar i propera. Cuida molt al pacient. Ha aconseguit diferenciar-se en especialitats i a la vegada que es treballi en equip amb un únic objectu: la satisfacció del pacient.

Quin consell bàsic de salut dental ofereixes als pacients que t’estant llegint?

La revisió dental és molt important per prevenir malalties greus. Higiene bucal diària, revisions semestrals o anuals al dentista és la clau per poder gaudir d’una boca sana i somrures increibles! C uida de la teva boca i cuidaràs del teu cor…, com les teves dents no hi ha res!!!

***

Seguiu el dia a dia de la clínica a la nostra pàgina de Facebook o demaneu cita a través de la nostra pàgina de contacte.