General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Les tecnologies avançades faciliten el treball dels odontòlegs i aporten més seguretat i confort al pacient. Un exemple clar és la càmera intraoral, que esdevé un recurs de valor incalculable en la diagnosi, planificació i execució d’alguns tractaments.

La càmera intraoral es compon d’una peça de mà amb llum, diverses lents i s’introdueix a la boca del pacient per realitzar diagnòstics acurats. L’aparell es pot connectar a diversos dispositius com un ordinador o una impressora per mostrar i recol·lectar imatges i dades en temps real.

Així doncs, és possible oferir en temps real imatges detallades de la cavitat bucal del pacient.

La millor opció pel pacient

La càmera intraoral ajuda a l’odontòleg en la presa de decisions. Tanmateix, permet oferir una millor qualitat de servei al pacient oferir-li una òptima comprensió i participació en el tractament. És doncs una eina que també millora la comunicació i la confiança entre el pacient i l’odontòleg.

Un altre avantatge de l’examen dental a través d’una càmera intraoral és la possibilitat d’obtenir una comparativa entre l’estat previ i el post tractament.

La radiografia digital amb la càmera intraoral

La radiografia digital substitueix la placa radiogràfica per sensors electrònics sensibles als raigs X. La utilització d’aquesta tècnica millora ostensiblement alguns aspectes crítics de la radiografia convencional. A continuació enumerem alguns exemples:

Immediatesa i agilitat
Digitalització instantània de la imatge obtinguda
Reducció en la irradiació al pacient fins a un 90%
Supressió del revelatge i de l’ús de productes químics contaminants pel medi ambient.

A Salut Dental Penedès disposem de càmera intraoral per a oferir la millor qualitat en el servei i en la diagnosi. Si desitja saber més, contacti amb nosaltres o demani cita.