General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Salut Dental Penedès se suma a aquest gran projecte que té com a objectiu donar suport en tot el necessari en la lluita contra el càncer infantil.

El projecte #ParaLosValientes
El càncer infantil és aleatori, imprevisible i ataca els més vulnerables. És una malaltia diferent del càncer d’adults. Pràcticament no s’investiga perquè hi ha un cas entre 200 casos d’adults i la investigació no és rendible.

Un equip de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona està impulsant #ParaLosValientes, un projecte per vèncer el càncer infantil. Per aconseguir-ho construiran el centre més gran d’Europa i un dels més importants del món: l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. ??

Allà, comptaran amb les infraestructures, les eines i el valor de grans professionals per tractar i investigar el càncer infantil. ??

Salut Dental Penedès se suma a #ParaLosValientes
Des de la clínica volem contribuir per ajudar en tot el possible la gran tasca que s’està duent a terme des de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Per això donarem visibilitat a la campanya des de totes les plataformes de comunicació corporatives de la clínica.

Salut Dental Penedès també esdevindrà punt de venda de les polseres solidàries dissenyades específicament per aquesta iniciativa. Per cada unitat venuda, la clínica hi afegirà un euro més, destinant l’import íntegre al projecte.

Si vol col·laborar, vingui a visitar-nos, a recepció l’informarem de tot. Allà li mostrarem les polseres i la guardiola que l’Hospital Sant Joan de Déu ha posat a disposició de tots aquells que els vulguin donar suport.

Segueixi aquest enllaç per saber més o fer una donació.

Bones Festes
Aprofitem aquest últim post de l’any per desitjar-los Bones Festes.

Durant aquestes festes els nostres horaris seran els habituals, excepte els dies 24 i 31, que tanquem.

Bon Nadal i Feliç Any Nou!