General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

La sedació conscient durant la visita al dentista és un recurs que té com a objectiu garantir una vivència confortable i serena.

El principal objectiu de l’equip de Salut Dental Penedès és escoltar cada pacient. Volem que estigui content i mantenir la seva salut bucal en condicions excel·lents. És per això que eliminar qualsevol incomoditat durant la seva estada a les nostres instal·lacions esdevé fonamental.

Què és la sedació conscient?
La sedació conscient es basa en la dosificació d’una medicació per via intravenosa, que deixa al pacient en un estat de relaxació i gran confort.

Es tracta d’una tècnica indicada en casos de fòbia als procediments dentals i a persones amb ansietat. També és aconsellada en visites de llarga durada o a tot pacient que desitgi un grau de comoditat extra durant la seva estada.

Avantatges de la sedació conscient
Agrupació de tractaments: la sedació conscient permet al dentista dur a terme diversos tractaments en una sola sessió. Els pacients guanyen temps i optimitzen al màxim les visites a la clínica.
Sensibilitat zero: s’eliminen les sensacions i molèsties que els possibles tractaments poden ocasionar.
Consciència total: el pacient es manté despert permetent així que pugui seguir les indicacions de l’especialista d’una manera confiada i sense ansietat.
Anestesiòlegs amb una dilatada experiència
Aproximadament un cop per setmana, l’equip d’anestesiòlegs realitza treballs de sedació conscient.

El fet de comptar de forma permanent amb professionals d’aquesta especialitat ens permet oferir una total disponibilitat horària en pacients que es decantin per la sedació conscient.

Satisfacció
Com sempre, el resultat és un pacient content amb una boca sana i un bonic somriure, que és el nostre objectiu principal.

Situada al centre neuràlgic de Vilafranca del Penedès, Salut Dental Penedès gaudeix de 200 m 2 de confortables instal·lacions dotades amb els últims aparells del mercat.

Vingui a visitar-nos i veurà perquè som una de les clíniques odontològiques de referència del Penedès.