General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Si, ens referim als nens: establir uns bons hàbits de salut bucal és una norma jedi que s’ha d‘implantar des de la primera infància i és el primer pas per gaudir d’una dentadura sana durant tota la vida.

Els petits de la casa passen per fases en les que les dents juguen un paper protagonista. En una forqueta de poc més d’una dècada experimenten la caiguda de les peces de llet, la transició cap a les dents permanents, càries, diversos tractaments d’ortodòncia, etc.

¿Com els podem ajudar?
Com un mestre jedi ensenya als seus deixebles, amb l’exemple:

Dóni’ls-hi les pautes adequades: un bon raspallat des del naixement de les primeres dents i l’ús de fil interdental en el moment en que les peces comencen a tocar-se entre sí, són indispensables.
Compte amb les begudes ensucrades! El sucre d’aquestes begudes alimenta els bacteris que originen les càries. Hem d’intentar que no formin part de l’alimentació quotidiana. (Intentar no relacionar el sucre amb premi).
Retirada del xumet a temps: des de Salut Dental Penedès aconsellem no perllongar l’ús del xumet més enllà dels dos anys per tal d’evitar problemes de formació dels ossos maxil·lars.
Visita al dentista de forma regular
És important realitzar la primera visita a l’odontopediatra abans dels 2 anys, per tal d’establir unes pautes de salut oral, determinar el possible risc de càries i que el nen/a no li tingui por al dentista, sinó que ho vegi com un fet normal i natural.

De la mateixa manera que en el cas dels adults és molt recomanable que al nens els revisem la seva salut bucal com a mínim un cop a l’any per preveure futurs problemes dentals.

Atenció personalitzada pels més menuts
Per l’equip de la clínica que vinguin contents és una prioritat. Com acabem d’esmentar, els nens han de veure el fet d’anar al dentista com una cosa normal, natural i necessària. És per això que procurem oferir en tot moment un entorn amable, confortable i divertit.

Que el somriure els acompanyi!
Les instal·lacions de Salut Dental Penedès ben aviat es transformaran en una nau nodrissa interespacial. Per la seva part, l’equip d’odontòlegs canviarà per uns minuts el mirall intrabucal per un sabre làser galàctic. Esteu atents!

Seguiu el dia a dia de la clínica a la nostra pàgina de Facebook o demaneu cita a través de la nostra pàgina de contacte.