General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Els implants dentals son un recurs d’última instància per solucionar problemes dentals severs que poden afectar la salut general del pacient.

Una correcta aplicació dels implants garanteix una cura bucodental sòlida i de llarga durada. És per això que l’equip de cirurgians de Salut Dental Penedès aposta per una implantologia de qualitat gràcies a l’aplicació dels més avançats recursos tecnològics.

Què és un implant dental?
Un implant dental és un cargol dissenyat per ésser inserit a l’os maxil·lar o al mandibular.

Actualment la seva composició està formada al 100% de materials biocompatibles com el titani o el zirconi per a eliminar qualsevol possibilitat de rebuig per part de l’organisme.

Quina és la funció dels implants?
El que aconseguim amb un implant és dotar la zona a tractar d’una arrel biocompatible per a poder acoblar corones o pròtesis per a poder lluir les noves peces dentals.

Els implants cobreixen diverses necessitats:

Implant unitari. Substitució d’una única peça.
Substitució de vàries peces per mitjà de diversos implants.
Substitució de totes les dents d’una o de les dues arcades mitjançant una pròtesi fixa sobre implants.
Implants i dents en un dia (càrrega inmediata)
A través d’aquesta tècnica podem crear una pròtesi fixa sobre els implants durant les primeres 12 hores de la col·locació d’aquests. Es tracta d’un mètode aplicable a qualsevol necessitat: una sola peça, diverses o tota la boca.

Aquestes pròtesis es fabriquen amb material acrílic i són provisionals. Un cop transcorregut el període d’osteointegració, s’iniciarà la confecció de la pròtesi definitiva.

D’aquesta manera, el pacient gaudeix d’una solució estètica i fixa durant el procés d’osteointegració dels implants, que habitualment és de 6 mesos en el maxil·lar superior i de 3 mesos en l’inferior.

Què son els microimplants?
Avui dia podem treballar en situacions complexes en les que el pacient presenta deteriorament o poca densitat òssia.

Per portar-ho a terme utilitzem petits implants d’un diàmetre d’entre 1,8 i 2,4 mm. Sense necessitat de cap empelt ossi, amb una sola sessió pot ser suficient per estabilitzar en el llarg termini la pròtesi, comportant un increment significatiu de la qualitat de vida del pacient.

Com és la col·locació d’implants dentals?
Els grans avenços tecnològics en matèria d’implants tenen entre els seus objectius emprar protocols el menys invasius possible. Les activitats de diagnosi busquen el major confort del pacient.

Els productes anestèsics d’última generació que utilitzem a Salut Dental Penedès fan que l’experiència implantològica operatòria i post operatòria sigui pràcticament indolora.

Si té por tenim al solució: amb sedació conscient.

Els millors implants dentals de Vilafranca del Penedès
El nostre objectiu és que els nostres pacients estiguin contents i gaudeixin d’una boca sana i un bonic somriure.

Som coneguts a tota la comarca d’El Penedès per la nostra bona praxis i expertise en el camp dels implants dentals.

Situada al centre neuràlgic de Vilafranca del Penedès, Salut Dental Penedès posa a la seva disposició 200m2 de confortables instal·lacions dotades amb els últims aparells del mercat.

Per a obtenir més informació visiti la nostra secció d’implants dentals o vingui a visitar-nos i l’atendrem personalment.