General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

L’adopció d’hàbits saludables de ben petits repercutirà en la salut bucal en l’edat adulta. La odontopediatria és la part de la odontologia dedicada en exclusiva als nens, i a Salut Dental Penedès en som experts.

L’adopció d’hàbits saludables de ben petits repercutirà en la salut bucal en l’edat adulta. La odontopediatria és la part de la odontologia dedicada en exclusiva als nens, i a Salut Dental Penedès en som experts.

I encara que pugui semblar impossible, els petits hàbits dels nadons poden tenir conseqüències en la salut bucal i dentició de més grans. Avui us deixem alguns consells que els nens han d’evitar per no danyar la salut bucal.

Impregnar el xumet del petit de sucre o líquids dolços. Per evitar les càries del biberó , que afecten les primeres dents dels nens, és a dir, la dentadura de llet.

No dormir amb el biberó, ja que el sucre de la llet materna roman a la boca del bebè tota la nit i es barregen amb les bactèries de la boca causant desgast prematur de les dents.

Posar-se el dit a la boca durant la infància afecta el desenvolupament del ossos maxil·lars, la posició de les dents i provoca mala oclusió en l’edat més adulta.

Abús del xumet durant l’edat infantil, també podria provocar mala posició de les dents.

No tenir una rutina d’higiene de les genives i les primeres dents del bebè. Encara que no tinguin dents, és important que netegem la boca amb una petita gasa humida. Especialment després de dormir hores seguides i/o haver menjat.
Si el teu bebè encara no ha visitat el dentista per primer cop, a Salut Dental Penedès disposem d’unes instal·lacions amplies i adequades per al públic infantil per a que es sentin còmodes i perdin la por al dentista des de ben petits.