General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Gaudir d’un somriure bonic va molt més enllà d’una qüestió estètica sino que l’aparença del nostre somriure és senyal de bona salut, tant física com mental.

Gràcies a la constant evolució i desenvolupament de l’odontologia i la estètica dental, avui dia podem oferir serveis i tractaments completament adaptats a les necessitats de cada pacient. L’objectiu: lluir un somriure sa i bonic.

A Salut Dental Penedès sabem la importància que té per l’autoestima i la seguretat personal, gaudir d’un bonic somriure. A la clínica oferim diversos tractaments d’estètica dental que persegueixen aconseguir un somriure sa i bonic que ens permeti relacionar-nos amb els altres sense patir vergonya i sentint-nos bé amb la nostra imatge.

Les facetes dentals és un tipus de restauració per a millorar la estètica del somriure, mitjançant la col·locació sobre les peces dentals, com si fos una mascara, per a cobrir els defectes dentals o bé, taques. Aquest tractament té una aplicació fàcil i molt eficaç en determinats casos clínics, ja que disposem de diversos tipus de facetes dentals. Les facetes de porcellana són una opció mínimament invasiva per a millorar la forma, el color i l’harmonia de les peces dentals a la boca i a més a més, són molt resistents.

Les facetes de composite estan formades d’aquest material de resina sintètica que té gran resistència per a millorar l’aparença del somriure. Les fundes de composite es col·loquen sobre la cara externa de les dents per a amagar defectes o modificar el color. Per a un correcte manteniment d’aquest tipus de facetes és important revisions periòdiques i un hàbit de higiene.

I no ens podem oblidar dels emblanquiments, un tractament dental amb el qual aconseguim reduir la tonalitat de l’esmalt de les dentals, obtenint una dentadura més blanca i brillant. La dentadura amb el pas del temps perd la blancor pròpia de les peces però altres hàbits com fumar i/o prendre cafè poden accelerar aquest procés. És important evitar remeis casolans per aconseguir una somriure més blanc, ja que podríem estar posant en risc la salut de les nostres peces dentals.

A Salut Dental Penedès, els nostres especialistes analitzen cada cas i proposen solucions a mida per al seu somriure.