General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Una correcta salut bucal va molt més enllà de mantenir les nostres peces dentals sanes i netes.

La gran oblidada de la nostra boca és la llengua, cal que li prestem l’atenció necessària per eliminar bactèries i prevenir l’halitosi.

Sap com ha de netejar-se la llengua?

La llengua és un òrgan vital que està format majoritàriament per músculs que té funcions força importants per al ésser humà com la masticació, deglució, succió, prensió i el sentit del gust. Per això, realitzar una correcta higiene lingual és força important per a prevenir l’aparició del mal alè, així com les caries i malalties periodentals. A més a més, la higiene lingual permet eliminar el cobriment lingual, especialment en aquelles persones que respiren per la boca, que duen pròtesis o bé, fumadors/res i també, millora la capacitat del gust.

A Salut Dental Penedès oferim els millors consells en salut bucal als nostres pacients per evitar molèsties com l’halitosi. La xerostomia, és a dir, tenir la boca seca, les càries i les malalties periodentals són motius pels quals podem patir halitosi. Però no són els únics motius, ja que la falta de higiene bucal augmenta les possibilitats de patir-ne.

Els netejadors linguals són estris dissenyats en exclusiva per a la higiene de la llengua, que recomanem per aconseguir una neteja completa de la nostra boca. Aquesta higiene la podem completar amb col·lutoris amb agents antibacterians com la clorhexidina.

Per a completar la higiene bucal, no podem oblidar realitzar-nos una neteja bucal, mínim un cop a l’any a la nostra clínica dental de confiança.

Si encara no s’ha realitzat la seva neteja bucal, demani ara hora per la seva cita fent clic aquí.