General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Avui us parlem d’un sistema d’ortodòncia invisible i poc conegut. Més enllà de l’invisaling, l’ortodòncia lingual empra brackets fixes però es col·loquen a la cara interna de la dent, i per tant, queden ocults des de l’exterior.

Avui us parlem d’un sistema d’ortodòncia invisible i poc conegut. Més enllà de l’invisaling, l’ortodòncia lingual empra brackets fixes però es col·loquen a la cara interna de la dent, i per tant, queden ocults des de l’exterior.

El sistema de la ortodòncia lingual ha demostrat ser altament eficaç i a nivell estètic presenta visibles avantatges respecte la ortodòncia tradicional. Tot i que, ho ha de determinar l’odontòleg conjuntament amb l’ortodoncista, en principi tothom pot optar a la ortodòncia lingual.

L’únic desavantatge que presenta la ortodòncia lingual és que el tractament pot arribar a ser més llarg que un tractament d’ortodòncia tradicional. Ara bé, els beneficis de la ortodòncia lingual són força importants:

Major higiene bucal
El sistema permet un raspallat de les dents gairebé normal, sense prendre mesures de precaució excepcionals. A més a més, el sistema no afecta l’esmalt de les peces dentals donat que els brackets es col·loquen a la part interna.

Taques dentals
El tractament redueix notablement les taques a les dents.

Per a tots els públics
Aquest sistema s’adapta a totes les edats, des de els més petits a boques més adultes.

A Salut Dental Penedès comptem amb un professional equip d’ortodoncistes que t’ajudaran a escollir el millor sistema per a les teves necessitats odontològiques. A més a més, som experts en ortodòncia lingual.