General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Es calcula que en un any a Espanya es col·loquen uns 700.000 implants mitjançant la tecnologia 3D, líder a nivell mundial en aquesta tecnologia que permet reduir la por i el dolor en els pacients gràcies a l’estudi i diagnòstic a través de les imatges tridimensionals.

Es calcula que en un any a Espanya es col·loquen uns 700.000 implants mitjançant la tecnologia 3D, líder a nivell mundial en aquesta tecnologia que permet reduir la por i el dolor en els pacients gràcies a l’estudi i diagnòstic a través de les imatges tridimensionals.

La tecnologia 3D permet aconseguir imatges tridimensionals de la boca i les peces dentals amb total detall. Aquestes imatges tridimensionals permeten als odontòlegs poder treballar, estudiar, diagnosticar i planificar còmodament el tractament dental que aplicaran.

Aquesta tecnologia permet a l’odontòleg i protètic poder fabricar l’implant amb les màximes garanties per al pacient. A Salut Dental Penedès ja disposem d’un TAC 3D per oferir el millor tractament en implantologia 3D.

Oferim un tractament en implantologia 3D que inclou diagnòstic amb el nostre TAC 3D, fabricació de la pròstesi, sedació conscient amb òxid nitrós per al pacient. Les intervencions es realitzen als boxs totalment equipats de la nostra clínica.

A més a més, el nostre equip de professionals que està present a la cirurgia assistida per ordinador durant tot el tractament.

Gràcies a tots aquests avenços tecnològics, la cirurgia implantològica és mínimament invasiva i permet la col·locació d’implants i dents fixes en el mateix dia.