General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

La qualitat i innovació tecnològica molt sovint van agafades de la mà, i a Salut Dental Penedès ho sabem molt bé per això apostem per la recerca i la innovació en maquinaria, i tècniques per poder oferir el servei més complet als nostres pacients.

La qualitat i innovació tecnològica molt sovint van agafades de la mà, i a Salut Dental Penedès ho sabem molt bé per això apostem per la recerca i la innovació en maquinaria, i tècniques per poder oferir el servei més complet als nostres pacients.

I un clar exemple és el TAC 3D que des de fa un temps ja fem servir a la clínica per obtenir més informació i poder elaborar així un millor diagnòstic. El TAC 3D és un equip especial de raigs X que es fa servir per a crear imatges quan la radiologia convencional o dental no és suficient.

La tecnologia 3D produeix imatges tridimensionals 3D de la dentadura, els teixits tous i de la trajectòria dels nervis i els ossos en només una exploració. Gràcies a tota la informació que dóna una exploració 3D sobre l’anatomia interior de la boca, el nostre equip pot preveure possibles problemes o contratemps i encertar així en el diagnòstic i/o tractament proposat.

Una de les qüestions que preocupa més quan parlem del TAC 3D és la radiació a la que s’exposa el pacient quan li realitzem aquesta prova. L’avanç en maquinaria d’aquest tipus ha fet que avui en dia la radiació emesa pel nostre equip sigui mínima, aproximadament 30 cops menys que un tac helicoïdal.

En els casos d’implantologia, és important la precisió i per això des de Salut Dental Penedès emprem el TAC 3D, ja que ens permet estudiar cada cas amb total seguretat i precisió i situar visualment els implants per tal de visualitzar-los abans de realitzar el tractament.

A més a més, el TAC 3D es realitza assegut i/o de peu, per tant, s’elimina l’ambient claustrofòbic i molt més còmode per al client, evitant que hagi de desplaçar-se a un centre especialitzat sino que la prova la fem en les nostres instal·lacions. I donada la rapidesa en què fem la prova, aproximadament en menys d’un minut, el pacient no ha d’estar llargues estones a la clínica esperant.

No totes les clíniques disposen del TAC 3D, i per oferir qualitat, rapidesa i efectivitat als nostres pacients estem sempre a la avantguarda de la tecnologia dental.