General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

El fred ja és aquí i tot i que aquest any s’ha resistit en arribar, toca treure els abrics i bufandes de l’armari però no podem oblidar tampoc la nostra salut bucal en aquesta època en què els constipats són més nombrosos i el fred posa les nostres defenses en alerta.

El fred ja és aquí i tot i que aquest any s’ha resistit en arribar, toca treure els abrics i bufandes de l’armari però no podem oblidar tampoc la nostra salut bucal en aquesta època en què els constipats són més nombrosos i el fred posa les nostres defenses en alerta.

El fred provoca dolor dental, sensibilitat dental, que se’ns ressequin els llavis i irritacions de gola. Però com fer què les baixes temperatures afectin no a les nostres dents?

Mantingues una bona higiene oral
Una bona higiene oral farà que la nostra boca sigui menys propensa a patir malalties. Evita raspallar-te les dents de forma agressiva, les pastes de dents agressives que afectin a la dentina i no haver-se de preocupar per la hipersensibilitat dental.

Hidratació
La hidratació és clau per a que la gola i els llavis no es ressequin.

Sucres a ratlla
Limita el consum de sucres en aliments i begudes ensucrades, ja que contribueixen a l’erosió de les dents. Així com aliments massa calents perquè són un estímul de la hipersensibilitat dental.

Vitamina C i B2
La vitamina B2 ajuda a mantenir el bon estat de les mucoses. La trobem en les verdures, el peix, els cereals i els fruits secs.

La vitamina C enforteix el nostre sistema immunitari i la falta de vitamina C pot provocar-nos genives sagnants, problemes de cicatrització, debilitació de l’esmalt dental i gingivitis.

Llegums
Els llegums ajuden a evitar inflamacions a la llengua, boca i els llavis tallats.

Des de Salut Dental Penedès us aconsellem que durant els mesos de fred hem de cuidar especialment la salut bucal, ja que si cuidem de la salut bucal, estarem més sans físic i anímicament. Encara no t’has realitzat la revisió anual? Fes click aquí i concerta la teva visita.