General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Els gran avenços en odontologia, i implantologia, especialment han fet que les cirurgies amb implants dentals siguin cada cop menys invasives, i en un període mig de 2-3 dies, el pacient pot reemprendre la seva vida amb total normalitat.

Els gran avenços en odontologia, i implantologia, especialment han fet que les cirurgies amb implants dentals siguin cada cop menys invasives, i en un període mig de 2-3 dies, el pacient pot reemprendre la seva vida amb total normalitat.

La col·locació d’implants dentals no generen gran quantitat de dolor, tot i això, en els dies posteriors a la cirurgia és importants dur a terme una rutina d’higiene per a que la cirurgia tingui una òptima recuperació. Des de Salut Dental Penedès recomanem que els dies posteriors a la cirurgia d’implants dentals es limiti l’activitat física, almenys els tres primers dies, ja que un esforç físic excessiu ens podria provocar un sagnat postoperatori i especialment, malestar físic. És molt desaconsellable fumar especialment si has rebut una cirurgia d’aquets tipus, ja que el tabac retarda la curació i interfereix en al regeneració dels teixits.

Altres rutines que no podem oblidar són:

No prendre aliments calents fins que no s’hagi recuperat la sensibilitat a la zona. S’han d’evitar aquells aliments més irritants, àcids i que es puguin posar amb facilitat entre les dents.
Mantenir una correcta higiene a la zona, cal netejar amb molta cura la zona i les peces dentals del voltant. És aconsellable usar un col·lutori sense clorhexidina i un raspall suau i/o quirúrgic.
I durant les primeres nits, dormir amb el cap una mica més elevat per a facilitar el reg sanguini.
No escopir, ja que el moviment pot provocar una petita hemorràgia de la cicatriu. Si tenim sang i/o saliva, ho hem de fer forma molt suau amb el menor moviment possible.
A Salut Dental Penedès, experts en implantologia mínimament invasiva, i aconsellem seguir una pauta per a facilitar i millorar la recuperació del postoperatori d’una cirurgia d’implants dentals però sobretot, el més important és que seguiu les recomanacions del vostre odontòleg sota prescripció mèdica, ja que cada pacient i cada cas presenten característiques úniques que requereixen d’una intervenció i tractament individual.