General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

La ortodòncia ha deixat de ser un tractament exclusiu per a nens i adolescents, ja que cada cop més adults opten per poder lluir un somriure sa i bonic.

La ortodòncia ha deixat de ser un tractament exclusiu per a nens i adolescents, ja que cada cop més adults opten per poder lluir un somriure sa i bonic. Però no existeix un tractament que sigui millor que la resta, ja que cada cas requereix d’unes característiques concretes. A Salut Dental Penedès oferim els millors tractaments del mercat i estudiem cada cas per aplicar el que sigui més adequat. La decisió correcta es basa en els avantatge i inconvenients de cada tractament: sensibilitat bucal, pressupost, estètica i/o duració del tractament.

Ortodòncia fixa:
Els brackets són el sistema tradicional i són emprats per als casos més complicats que requereixen d’una potent correcció. Els brackets són fixes i per tant, ha de conviure de forma permanent amb els brackets. Els brackets ceràmics són més estètics, ja que són més dissimulats perquè són de color de la dent.

Ortodòncia lingual:
Aquest tipus d’ortodòncia empra els brackets fixes però aquests van col·locats a la part interna de la dentadura, i per tant, són invisibles des de l’exterior.

Aquest tractament requereix mesures d’higiene molt estrictes.

Ortodòncia invisible:
Invisaling és la tècnica en ortodòncia més innovadora del mercat. Amb aquest tractament ens oblidem per complet dels tradicionals bracket i optem per unes fèrules 100% transparents i extraibles. El pacient pot dur una vida totalment normal optant per aquells moments en què no vol dur la fèrula; per menjar, netejar-se les dents, etc.

Cada tractament té avantatges i inconvenients i per això, des de Salut Dental Penedès, aconsellem una visita amb els nostres odontòlegs que us aconsellaran i estudiaran el vostre cas oferint-vos en tot moment la millor opció.