General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Els primers dies de tornada a la feina són especialment durs i ens podem sentir més apàtics, tristos i fins i tot deprimits. Si has notat que tornar a la rutina et costa, llegeix aquest post i somriu!

Els primers dies de tornada a la feina són especialment durs i ens podem sentir més apàtics, tristos i fins i tot deprimits. Si has notat que tornar a la rutina et costa, llegeix aquest post i somriu!

La clau per vèncer la popular “depressió postvacacional” és mantenir una bona actitud i incorporar bons hàbits a la nostra rutina.

Des de Salut Dental Penedès us deixem alguns consells per a que la tornada a la rutina no sigui tant dura:

Evita l’excés de feina el primer dia
Posar-te al dia després de la feina és complicat així que no et carreguis de feina excessiva durant el primers dies. És molt millor que t’organitzis i et planifiquis per a digerir tots els projectes poc a poc.
La tornada a la feina ha de ser el més gradual possible.

Dedica’t temps per a tu
Cuidar-te i dedicar temps a esport, a passar estones amb familiars i amics és important. No t’oblidis de mantenir una alimentació saludable.

Valora sempre la part positiva
No hi ha feina perfecta, per tant, sempre és millor que valorem la part positiva d’allò que tenim.

Planificació i organització
L’oci i les amistats és una part important de la nostra vida, així que no deixis que la voràgine del dia a dia et superi. Organitza una escapada, un sopar amb els amics, una nit de cinema, qualsevol activitat que et faci il·lusió.