General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Sempre hem apostat per la qualitat i el rigor, buscant sempre l’excel·lència pels nostres pacients. Creiem que les enquestes de satisfacció ens donen informació molt útil i tenim ja els resultats de l’enquesta de satisfacció del primer trimestre. Avui us els presentem.

En l’apartat de satisfacció del personal d’atenció al pacient i recepció la nota global que ens han posat els pacients es d’un 8.92. Els punts on tenim marge de millora són en el temps d’espera en resolució d’incidències i en la informació sobre el pla de tractament. Tot i així, les notes mitges d’ambdós punts són per sobre d’un notable. Després de la reunió de valoració, s’ha decidit buscar una fórmula per millorar aquests resultats de cara les enquestes del següent trimestre.

Pel que fa a l’apartat d’higienistes i personal Auxiliar, gairebé un 60% dels pacients puntuen el tracte personal de 10. Més de la meitat puntuen amb un 10 la informació sobre el pla de tractament i gairebé un 70% valoren també de 10 la satisfacció general. És evident que sempre hi ha marge de millora i per això seguirem buscant l’excel·lència en totes les nostres àrees de treball.

En l’apartat que recull la satisfacció vers els doctors, hem de millorar la puntualitat en la visita tot i que estem gairebé tocant el notable alt. En el tracte personal, la explicació del tractament i la satisfacció general superem el 9.

L’apartat que avalua les instal·lacions estem entre el notable alt i l’excel·lent en tots els punts d’avaluació.

Per acabar, la satisfacció general dels pacients és molt alta i gairebé tots ens recomanen amb notes entre un 9 i un 10.

Malgrat això no ens podem creure els millors, com sempre les critiques constructives siguin dels pacients o dels mateixos membres de l’equip ens han de servir per aprendre i millorar. Agafem una crítica com un aprenentatge.