General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

La revisió dental és un bon moment per detectar qualsevol indicador de possible lesió maligna com podria ser el càncer oral. Avui al nostre blog en parlem.

La persona més indicada per a detectar una malaltia a la boca es, com no pot ser d’una altra manera, el teu dentista de confiança. Per aquest motiu, és necessari realitzar visites periòdiques ja que l’èxit de qualsevol tractament és major si es detecta a temps.

El càncer bucal es una malaltia en la que es formen cèl·lules malignes als teixits labials i a la boca. El consum de tabac i alcohol a diari són els principals causants d’aquesta malaltia. Els homes es solen veure més afectats que les dones a partir dels 40 anys. Si un càncer d’aquest tipus es detecta a temps, té cura en un 90% dels casos.

L’objectiu de les revisions és detectar, de manera precoç, possibles lesions malignes. En aquests casos s’aconsella deixar el tabac i l’alcohol immediatament i controlar la lesió i, si és necessari, fer una biòpsia.

La detecció precoç pot salvar-te la vida amb 5 minuts d’exploració ja que el càncer en les seves primeres fases (taca, bony, úlcera) són fàcils de detectar i curar. Qualsevol anomalia que no es curi en 15 dies mereix una visita al dentista.

Si tens alguna molèstia, per petita i insignificant que a tu et sembli consulta’ns i no et quedis amb el dubte. A Salut Dental Penedès t’escoltarem i t’oferirem la millor solució per a tu.