General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Volem traslladar-los els nostres millors desitjos amb l’última noticia de l’any. A la foto, el nostre director agraint a l’equip en el transcurs del sopar de Nadal.

A les portes de tancar aquest 2016, ho fem molt satisfets, fruit de la confiança que un any més ens han dipositat els nostres pacients i amics.

L’excel·lent equip humà, treballar la odontologia per especialitats, la millora continuada, la nostra aposta per la qualitat juntament amb un tracte personalitzat i humà, fa que a l’hora de mirar enrere i balanç, ho fem amb un gran somriure i sobretot, satisfets per la feina ben feta i satisfeta.

2016 ha estat, novament, un any de creixement per a tots nosaltres i per a Salut Dental Penedès, motiu que celebrem i ens omple d’orgull. Els professionals que formem l’equip humà de Salut Dental Penedès, hem continuat amb la nostra consolidació com a equip cohesionat i estable d’especialistes dentals. La nostra aposta per l’excel·lència ens fa ser una clínica de referència a Vilafranca i al Penedès, motiu pel qual ens sentim molt satisfets i ens espero a seguir creient amb el nostre model de cara al futur. Estem al seu servei per a escoltar-lo, ajudar-lo i oferir-li la millor solució en benefici de la seva salut.

Aquest any hem estrenat amb gran il·lusió un nou TAC dental i hem remodelat algunes de les estances de la clínica. Ser una de les poques clíniques que disposa d0aquest aparell de tecnologia i precisió ens satisfà plenament. El TAC dental ens permet treballar de manera més segura i ens dóna la màxima precisió a l’hora de diagnosticar i valorar cada cas en particular. Un aparell de gran ajuda per realitzar tot tipus de cirurgies i implants.

Com a director del centre, vull agrair als nostres pacients la seva confiança vers el nostre equip i la nostra clínica. Gràcies per haver-nos confiat el seu somriure i la seva salut bucal. Desitjo veure’ls de nou, l’any que ve on seguirem apostant per la innovació i la qualitat amb la il·lusió que ens caracteritza.

Vull agrair també a tot l’equip professional de Salut Dental Penedès la seva disciplina i rigorisitat per la manera com treballem i entenem la odontologia. La formació constant per seguir aprenent, el tracte humà i l’empatia existent és gran motiu d’agraïment.

Per acabar, desitjar-los a tots unes molt bones festes i un nou any ple de salut, amor, alegria i molts èxits.

Joan Badell, Director de Salut Dental Penedès