General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Avui us volem explicar què és i com funciona exactament el tractament d’ortodòncia invisible d’Invisalign i com tenir-ne cura

Què és Invisaling?

Invisalign® es un tècnica radicalment diferent i innovadora. Aquesta elimina els brackets fixes i els substitueix per unes fèrules o alineadors 100% transparents i extraïbles. Invisalign és un tractament d’ortodòncia invisible ràpid i còmode. El moviment de les dents es realitza a través d’uns fèrules transparents (aligners) que el pacient es pot col·locar i treure fàcilment.

Com funciona el tractament?

Un cop l’ortodoncista decideixi que Invisaling és la millor opció per al pacient, procedirà a prendre impressions de la boca, radiografies i fotos que s’envien a Invisalign. Allí, realitzaran un estudi i faran una simulació per ordinador per veure quins moviments necessita la boca per arribar al somriure esplèndid que busquem. Un cop feta la simulació, es valida per l’ortodoncista i es procedeix a fabricar els aligners que aniran canviant la posició de les dents del pacient.

Quins beneficis aporta aquest tipus d’ortodòncia?

El principal benefici és que és un tractament d’ortodòncia invisible que no s’aprecia gairebé. Els aligners es poden treure per menjar per tant, la higiene dental és molt més fàcil i còmoda que quan es porten brackets. A més a més, són molt fàcils de posar i treure i no produeixen llagues ni pressions a les dents.

Com netejar els aligners d’Invisalign?

És molt important netejar els aligners i les dents després de cada àpat ja que qualsevol resta d’aliment pot fer que els alineadors no s’ajustin bé a les dents i no portin a terme la funció correcta.

Primer, s’han de treure amb compte els aligners i netejar-los sota l’aigua de l’aixeta. Una vegada esbandits, s’han d’ensabonar i tornar a esbandir a temperatura ambient. Abans de tornar-los a col·locar, raspallar-se bé les dents durant dos minuts com a mínim.

Si necessites més informació o estàs interessant en aquest tipus d’ortodòncia, demana ja la teva primera cita a traves de la web fent clic aquí o truca’ns al 93 819 91 10